YKS ders çalışma önerisi

• Konuyu başlatan KMJ3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.862

KMJ3

Decapat
Bu sene mezun senem ve dershaneye gidiyorum. Fakat dershane benim zamanımı çok fazla yedi ve aşırı yordu derslere çalışmadım dahi ailem seneye de hazırlanmamı öneriyor sayısaldan hazırlanıyorum ama her derste temelde çok eksiğim var. Önerileriniz nelerdir? @333365 @Blacksidemre ve bu konuda tecrübeli olduğunu bilmediğim hocalarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefiniz nedir?
Hedefim sayısaldan 150 k kaba hesapla 1 yıl aralıksız çalışmak istiyorum ailemde bana güvendiği için bu şansı verdi. Ama dediğim gibi temelde sıkıntılarım var pandemiden dolayı AYT konularını hatırlamıyorum bile TYT aynı şekilde.
Nasıl bir öneri bekliyorsun?

Bu sınav psikolojisini kaldırıp hedeflerine ulaşanlardan nasıl çalıştığına dair bir öneri bekliyorum.

150k hedefi biraz düşük kalır, bir sene adam akıllı çalışmayla halledebilirsiniz. TYT ve AYT'den ders ders kaç net yaptığınızı belirtir misiniz?

150k hedefi biraz düşük kalır, bir sene adam akıllı çalışmayla halledebilirsiniz. TYT ve AYT'den ders ders kaç net yaptığınızı belirtir misiniz?
TYT Türkçe 28 net sosyal 14 net matematik 6 net fen 3 net.
AYT matematik 3 net fkb ise yok denilecek kadar az.
Gördüğünüz gibi sıfırım hele matematik ve fen netlerim rezalet.

Öncelikle şunu bir kararlaştıralım, mezuna kalmak istiyor musunuz? Ona göre öneri vereceğim. Çünkü bir sene mezuna kalarak daha iyi bir sıralama yapabileceğinizi düşünüyorum.

Anlıyorum. TYT adına hangi kaynaklarınız var? Bunu da bilsem iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı