YKS ders çalışma programı nasıl?

ragjer

Decapat
Eksikleri var mı? Büyük ihtimalle tekrar mezuna kalacağım. Yazılım mühendisliği istiyorum. 21 yaşındayım. Ya da olması gereken başka bir şey var mı programda?

as.png

Eksikleri var mı? Büyük ihtimalle tekrar mezuna kalacağım. Yazılım mühendisliği istiyorum. 21 yaşındayım. Ya da olması gereken başka bir şey var mı programda?

Eki Görüntüle 2405202

Kitap okuma gereksiz olmuş. Kitap okuma yerine paragraf çözebilirsiniz. Ve çalışma saati yerine 1 konu, 2 konu, 50 soru gibi yazabilirsiniz.

Programınızı biraz daha yoğun tutabilirsiniz. Onun dışında tavsiyem biyolojiyi minimum 3 saat tutmanız.

Kitap okuma gereksiz olmuş. Kitap okuma yerine paragraf çözebilirsiniz. Ve çalışma saati yerine 1 konu, 2 konu, 50 soru gibi yazabilirsiniz.
Katılmıyorum. Paragraf sorularını tekrar tekrar okumayı çok iyi önlüyor kitap okumak. Uyku saatinizden 1.30 saat önce oturup loş bir ışıkta 1 saat kitap okumanızı öneririm. Uyku kalitenizi arttırır. Ayrıca uykuya sadece 7 saat ayırmanızı ve kendinizi buna alıştırmanızı öneririm. Ayrıca programınızı kesin olarak daha fazla yoğunlaştırmanızı ve spor eklemenizi öneririm. Kaliteli uyku ve spor genel verimliliğinizi arttıracaktır.

Katılmıyorum. Paragraf sorularını tekrar tekrar okumayı çok iyi önlüyor kitap okumak. Uyku saatinizden 1.30 saat önce oturup loş bir ışıkta 1 saat kitap okumanızı öneririm. Uyku kalitenizi arttırır. Ayrıca uykuya sadece 7 saat ayırmanızı ve kendinizi buna alıştırmanızı öneririm. Ayrıca programınızı kesin olarak daha fazla yoğunlaştırmanızı ve spor eklemenizi öneririm. Kaliteli uyku ve spor genel verimliliğinizi arttıracaktır.

YKS sınavına 5 ay kalmış ve kitap okumasını mı öneriyorsunuz? Çalışma programına bakacak olursak daha TYT konularını bitirememiş birisi ve siz kitap okumasını öneriyorsunuz. Rakip elemek için gerçekten güzel tavsiye hocam 😄

YKS sınavına 5 ay kalmış ve kitap okumasını mı öneriyorsunuz? Çalışma programına bakacak olursak daha TYT konularını bitirememiş birisi ve siz kitap okumasını öneriyorsunuz. Rakip elemek için gerçekten güzel tavsiye hocam 😄

Kitap okumayı sadece çalışma olarak düşünmemelisiniz dikkat dağınıklığı için oldukça önemli ayrıca arkadaş mezun olduğu için bolca vakti var günlük 30dk kitap okumak ders çalışmasına engel değil.

Saat belirlemek saçma. Onun yerine konu bazlı ilerleyin. Mehmet eğit'in sitesinde işinize yarayacak programlar bulabilirsiniz. Ben oradan kullanmıştım. Sınava kalan zaman göre size bir ders programı ayarlıyor.

Ayrıca kitap okumak da kalan süre için çok manasız. Kendinizi sınava odaklamalısınız.

YKS'ye 5 ay kalması veya konu sahibinin geç başlamış olması beni ilgilendirmiyor. Ben verimli bir haftalık program önermeye çalışıyorum. Size kalırsa bu adam günde 10 saat ders çalışır. Mentalini ve fiziksel sağlığını da göz önünde bulunduruyorum ben. Ayrıca kitap okuduğunda uyku kalitesi artacağı için ve minimum sağlıklı süreyi uyuyacağı için vakit kaybedeceğini de düşünmüyorum. Keza evine yakın bir fiziksel aktivite seçerse gün içerisinde yine 10 saat çalışabilecek kadar bile vakti kalacak kendine.

İlk öncelikle kitap okuma gereksiz bu saatten sonra ve günlük 2 ders aşırı düşük ve çalışma saati de aşırı düşük birakmışsın ve daha 150 güne yakın vakit var şimdiden mezun bırakayım kafasına girersen daha kötü olur benden tavsiye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı