YKS Dershanesiz kazanılır mı?

TYT Fen de full yaparım sınavda net. Sevmediğim fiziği bile zorlayarak çok çalıştım

Benim zaten matematik haricinde diğer derslerim çok iyi
Matematiğe de çalışıyorum sıkı. Arkadaşın biri gelmiş yok eğitim koçu olmadan olmaz yok dershanesiz olmaz diyor ya sabır
Şöyle söyliyim ben 1 sene mezuna kalıp yaptım. Evden çalıştım full genelde kütüphaneye falan giderdim. Hem daha eğlenceli sürekli bir yere tıkılı kalmamış oluyorsun aktivite gibi geliyor bi zaman sonra. Mental sağlığın için emin ol o kutu gibi dershaneden de daha iyi olacaktır. Bi de üstte arkadaşını söylediği tamamen doğru dershane para tuzağı demektir.

Helal ya ne güzel konuştun

Düzenli, istikrarlı, planlı çalışarak yapılır. Mezun olarak giriyorsanız daha fazla çalışabilirsiniz. Tabii iş sizde bitiyor.
Evde zaten düzenli planlı çalışıyorum. Hoca nın teki gelmiş diyor ki "yok canım evde öyle planlı da çalışsan dershane ortamı görmeden kazanılmaz"

Son düzenleme:
Helal ya ne güzel konuştun

Evde zaten düzenli planlı çalışıyorum. Hocanın teki gelmiş diyor ki "yok canım evde öyle planlı da çalışsan dershane ortamı görmeden kazanılmaz"

Hoca komik birisiymiş desenize yeni yıl şakasını yapmış size .
Tanıdığım çocuk var evden çalışarak sayısal 9K yaptı.

Aslında var ya ben ders çalışırken çok eğleniyorum, yeni bilgiler öğrenmek hoşuma gidiyor
Tutturmuşlar bir "dershane ortamı" gör diye. Ne ortammış arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…