malesefmen
Femtopat
Gideceğim okul çok yüksek ihtimalle hazırlıklı bir okul olacak. Ben YKS çalışma planımı 9. sınıftan başlatmak istiyorum az az ama 4 yıl boyunca. Sizin önerileriniz nelerdir?
Hayır o kadar kasmana gerek yok. Bence 4 sene çalışmakta gereksiz ancak senin bileceğin iş.Peki hazırlıkta 9'a çalışmaya başlasam mı hocalarım?
Bu sene sınav hazırlıkları için son seneye girmiş birisi olarak tavsiyelerim şunlar olur. Hazırlıkla keyfinize bakın, arkadaş edinin, okulunuzu tanıyın. Zaten ileriki senelerde öyle ya da böyle çalışacaksınız. Hocalarımın da dediği gibi, hangi sınıf düzeyinde iseniz, o seviyede öğretilen konuları o sene öğrenmek size çok şey katar. Özellikle 11'e geçince bunun faydasını çok fazla görürsünüz. Nereden mi biliyorum? Çünkü pandemi benim yaşımdakilerin lise hayatına başlangıcında da vurdu. 9 ve 10. sınıfta yarım yamalak öğrendiğimiz şeyler o zaman tamammış gibi gelse de maalesef 11'e geçince hepimiz ne kadar büyük bir eksiğe sahip olduğumuzu anladık. Şimdi herkes bu sene ve okul zamanında ayt'ye odaklanması gerekirken, tyt konularını bitirmeye çalışıyor ve büyük bir panik, başarısızlık kaygısı var. Çok isterseniz, bu eğitim yılının sonunda 9. Sınıfın ilk konularına bakabilirsiniz. Daha sonra yazın bitirdiğiniz sınıfın genel tekrarını yapıp, sonraki seviyenin ilk konularına bakabilirsiniz. Başarılar dilerim ilerisi için.Gideceğim okul çok yüksek ihtimalle hazırlıklı bir okul olacak. Ben YKS çalışma planımı 9. sınıftan başlatmak istiyorum az az ama 4 yıl boyunca. Sizin önerileriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.