YKS için 1 sene çalışma yeter mi?

wristcutter

Kilopat
9.sınıfta açığa geçmiştim bu yüzden lise konularında 0'ım 1 senelik çalışma orta halli bir mühendislik için yeterli olur mu yoksa 2 seneye mi çıkarmalıyım serüveni? Bu arada günde 5-6 saat ortalama çalışma süresi.

Son düzenleyen: Moderatör:

1 yıl çalışman yeterli olur.

Yeterli, Youtube'dan İsmail Murat Aydın kanalını takip etmeni öneriyorum ayrıca. Benim arkdaşlarımın sınav senesinde oldukça faydası oldu.

Olur mu, yeter mi soruları yerine çalışmaya başlayın.
Hayır desek çalışmayacak mısınız? Zararın neresinden dönülürse kâr.
Bu arada sorunun cevabı sana bağlı, kazanılır.

4 sene lisedeki konuların gramını görmemiş birinin istikrarlı bir şekilde devam edebileceğini ve günde minimum 5 saat çalışabileceğini asla düşünmüyorum. Bunlar her gencin ilk başta düşündüğü şeylerdir. 1 yıl çalışırım günde 10 saatimi veririm asla fire vermem cart curt gibi şeyler. 4 sene lise okumayıp yazılım için hangi matematik konuları görmeliyiz diye konu açan bir bireyin istikrarlı bir şekilde 0'dan A'dan Z'ye mühendislik kazanabilmesi çok zor bir ihtimal bana göre. Bunu sadece %3'lük bir dilim falan başarır herhalde. O dilimde olduğunu düşünüyosan bol şans kardeşim. Boşa umut satmam yapılır diye. Gerçekleri söylüyorum.

Bu işler çok zor kardeşim, 9. sınıftan beri çalışan birisi olarak 50000 e zor girdim.

Günde beş saat çalışmak benim için az bir saat aslına bakarsan zaten hali hazırda 7 8 saate yakın her gün kitap okurum o yüzden çok çalışmak problem değil sadece 1 seneye bütün konuları sığdırabilir ve iyice kavrayabilirmiyim diye sormuştum. Bu arada liseyide kendi isteğimle bırakmadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…