YKS için 1 sene çalışma yeter mi?

wristcutter

Kilopat
9.sınıfta açığa geçmiştim bu yüzden lise konularında 0'ım 1 senelik çalışma orta halli bir mühendislik için yeterli olur mu yoksa 2 seneye mi çıkarmalıyım serüveni? Bu arada günde 5-6 saat ortalama çalışma süresi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli, Youtube'dan İsmail Murat Aydın kanalını takip etmeni öneriyorum ayrıca. Benim arkdaşlarımın sınav senesinde oldukça faydası oldu.

4 sene lisedeki konuların gramını görmemiş birinin istikrarlı bir şekilde devam edebileceğini ve günde minimum 5 saat çalışabileceğini asla düşünmüyorum. Bunlar her gencin ilk başta düşündüğü şeylerdir. 1 yıl çalışırım günde 10 saatimi veririm asla fire vermem cart curt gibi şeyler. 4 sene lise okumayıp yazılım için hangi matematik konuları görmeliyiz diye konu açan bir bireyin istikrarlı bir şekilde 0'dan A'dan Z'ye mühendislik kazanabilmesi çok zor bir ihtimal bana göre. Bunu sadece %3'lük bir dilim falan başarır herhalde. O dilimde olduğunu düşünüyosan bol şans kardeşim. Boşa umut satmam yapılır diye. Gerçekleri söylüyorum.

4 sene lisedeki konuların gramını görmemiş birinin istikrarlı bir şekilde devam edebileceğini ve günde minimum 5 saat çalışabileceğini asla düşünmüyorum. Bunlar her gencin ilk başta düşündüğü şeylerdir. 1 yıl çalışırım günde 10 saatimi veririm asla fire vermem cart curt gibi şeyler. 4 sene lise okumayıp yazılım için hangi matematik konuları görmeliyiz diye konu açan bir bireyin istikrarlı bir şekilde 0'dan A'dan Z'ye mühendislik kazanabilmesi çok zor bir ihtimal bana göre. Bunu sadece %3'lük bir dilim falan başarır herhalde. O dilimde olduğunu düşünüyosan bol şans kardeşim. Boşa umut satmam yapılır diye. Gerçekleri söylüyorum.
Günde beş saat çalışmak benim için az bir saat aslına bakarsan zaten hali hazırda 7 8 saate yakın her gün kitap okurum o yüzden çok çalışmak problem değil sadece 1 seneye bütün konuları sığdırabilir ve iyice kavrayabilirmiyim diye sormuştum. Bu arada liseyide kendi isteğimle bırakmadım zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı