Samsung s serisi gayet iyi, s9 guzel model. Ben s10 fe kullaniyorum bu da güzel, s11 modelleri cikti onlara da bakilabilir butce varsa. Butce yeterliyse fe serisine bakmayin.Peki s9 önerir misiniz ?
Hocam s9 almaya karar kıldım gibi sizce iyi bir tercih mi 21-22 bin TL fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı?Samsung s serisi gayet iyi, s9 guzel model. Ben s10 fe kullaniyorum bu da güzel, s11 modelleri cikti onlara da bakilabilir butce varsa. Butce yeterliyse fe serisine bakmayin.
Satici olarak amazon.com.tr yaziyor yani amazon bu urunu kendisi satiyor. Güvenilir yani. Bir sorun olursa iade etme yolunda musteri iliskilerinde amazon cok iyi. Valla 12 gb ram ve 256 gb hafiza bu fiyata cok iyi duruyor.Hocam s9 almaya karar kıldım gibi sizce iyi bir tercih mi 21-22 bin TL fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı?
Bir de 256 olanı almak istiyorum link bulamadım. Şu link güvenilir midir?
Samsung Galaxy Tab S9, 12GB RAM, 256GB Hafıza Tablet, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy Tab S9, 12GB RAM, 256GB Hafıza Tablet, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam 20kya 128 olanı düşünüyorum 256 olanda hiç yorum yok tedirgin etti biraz.Satici olarak amazon.com.tr yaziyor yani amazon bu urunu kendisi satiyor. Güvenilir yani. Bir sorun olursa iade etme yolunda musteri iliskilerinde amazon cok iyi. Valla 12 gb ram ve 256 gb hafiza bu fiyata cok iyi duruyor.
Hafiza olarak dusunuyorsaniz, zaten micro sd ile hafızayı 1 TB'a kadar artırabileceksiniz o dert değil. Bu fiyatlarda ben olsam ve samsung alacaksam bu modeli alırdım. Bu fiyat bandında ipad lere hic bakmadim bilmiyorum. Honor ya da Huawei markalarina bulasmazdim. S-pen cok iyi.
Ben s10 fe kullaniyorum, s9 bizzat kullanmadim ama teknik ozellikler olarak s9 cok daha iyi. S-pen bluetooth ile baglandigi icin ayrica ozellikleri var benim modeldekine gore. S pen ders yazi vs icin cok iyi. Ben ozel ders veriyorum matematik, o nedenle aldim tableti. Hic sikayetim yok, samsung notes asiri guzel calisiyor. Silgi fonksiyonu falan cok pratik.Hocam 20kya 128 olanı düşünüyorum 256 olanda hiç yorum yok tedirgin etti biraz.
Bir de benim için en önemli olanı ders için gerçekten uygun mu ve s-pen iyi mi?
Hocam bir de bu tablet kasmadan kaç sene götürür yanlış bilmiyorsam 4 sene güncelleme alıcak. İpadı a16 nasıl bir seçenek onun teknik özellikleri geri kalıyor ama daha stabil çalışıyor ve daha uzun süre götürür heralde.
Kısacası sorum bu tablet kaç sene sorunsuz götürür beni?
Hocam öncelikle bu bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim.Ben s10 fe kullaniyorum, s9 bizzat kullanmadim ama teknik ozellikler olarak s9 cok daha iyi. S-pen bluetooth ile baglandigi icin ayrica ozellikleri var benim modeldekine gore. S pen ders yazi vs icin cok iyi. Ben ozel ders veriyorum matematik, o nedenle aldim tableti. Hic sikayetim yok, samsung notes asiri guzel calisiyor. Silgi fonksiyonu falan cok pratik.
Hafiza hic dert degil. 256 gb lik hafıza karti aldim, kafam cok rahat. Film kitap her sey arsivlenir.
S9 galiba 3 4 sene daha guncelleme alacak. Temiz kullanirsaniz ve sansiniz yaver giderse bence en az 4 sene kullanilir o alet. Flagship dedikleri model cunku.
Ipad konusunu bilmiyorum. Tamam aletler saglam ama yani a16 nin 128 gb olan modelini ben almadım. Bir: kaleme ayrica para vereceksin. Iki: ekran tik tik ses cikartiyor yazarken. Uc: 128 gb cok az. Iki uc film ve kitap arsivim sistemle beraber doldurur onu. Hafiza karti takilmiyor.
Samsung un dex modu unutulmamali. Ve ayrica samsung telefonunuz varsa hos kolayliklar oluyor aletler arasi.
Kişisel olarak cevapliyorum: Alacaginiz bir elektronik urunu onumuzdeki 6 sene boyunca sorunsuz kullanmayi beklemek bence hic gercekci degil. 6 seneye model eskiyecek, yeni model almak isteyeceksiniz. Fiziksel olarak yipranma olacak. Bunlar normal. 6 sene bence cok uzun bir sure.Hocam öncelikle bu bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim.
Hocam birkaç sorum daha olucak
Peki ipad ne kadar kaç yıl kullanılır temiz? Çünkü ömür benim için önemli (mesala s9 alsam en kötü 6 sene gitmesini isterim açıkçası çünkü ünide de kullanmayı düşünüyorum.)
Samsungun ders çalışmak için işlevselliği nasıl?
Bir de okuduklarıma göre S peninin ucu baya hızlı yıpranıyormuş. Bu sorun olur mu?
Teşekkürler.
Hocam mesala bende ipad 6. Nesil var 2019 gibi almıştım cihaz hala sorunsuz çalışıyor çoğu konuda ondan aklımı kurcalıyor biraz. Apple mı alsam samsung mu. Bir de yazılım güncellemesinin sadece 3 4 yıl olması da ayrı bir sorun. (Günde 5 saat civarı not tutma, pdf kitap çözme, yt video izleme odaklı kullanıcam.)Kişisel olarak cevapliyorum: Alacaginiz bir elektronik urunu onumuzdeki 6 sene boyunca sorunsuz kullanmayi beklemek bence hic gercekci degil. 6 seneye model eskiyecek, yeni model almak isteyeceksiniz. Fiziksel olarak yipranma olacak. Bunlar normal. 6 sene bence cok uzun bir sure.
Ipad olayini bilmiyorum. Uzun omurlu olur ama dedigim gibi 3 sene sonra 128 gb gozumuze cok kucuk gelecektir. Sorun olur.
S pen islevselligi gayet iyi. Sessiz akiskan yaziyor. Uclarini samsung un kendi servisi yeniliyormus diye okudum. Yenilemese de 6 adet uc internette 250 300 lira gibi fiyatlara satiliyor. Uc meselesini ben dert etmedim bu nedenle.
Samsung telefon ile samsung notes kullanilirsa telefonu kalemin renk ve ozellik paleti olarak kullanabiliyorsunuz.
Samsung notes bir cok seyi detayi dusunmus. Soru cozerken takilma yapmiyor ve cok pratik. Youtube videolarina bakabilirsiniz. Bilinmeyen bulunmayan aritmetik islemleri yapabiliyor ama yanlis sonucu verdiği icin o modu kullanmiyorum ben.
Ipad e alistiysaniz ben olsam 256 lik modeli ve kalemi de dusunurdum. Benzer fiyatları var galiba.Hocam mesala bende ipad 6. Nesil var 2019 gibi almıştım cihaz hala sorunsuz çalışıyor çoğu konuda ondan aklımı kurcalıyor biraz. Apple mı alsam samsung mu. Bir de yazılım güncellemesinin sadece 3 4 yıl olması da ayrı bir sorun.
Hocam teşekkürler o zaman bu fiyat bandında daha iyi alabileceğim model yoksa tab s9'u kılıf ile beraber alıyorum 128 olan modeli çünkü 256 olan modelde hiç yorum yoktu pek güvenemedim ona.