Ben s10 fe kullaniyorum, s9 bizzat kullanmadim ama teknik ozellikler olarak s9 cok daha iyi. S-pen bluetooth ile baglandigi icin ayrica ozellikleri var benim modeldekine gore. S pen ders yazi vs icin cok iyi. Ben ozel ders veriyorum matematik, o nedenle aldim tableti. Hic sikayetim yok, samsung notes asiri guzel calisiyor. Silgi fonksiyonu falan cok pratik.
Hafiza hic dert degil. 256 gb lik hafıza karti aldim, kafam cok rahat. Film kitap her sey arsivlenir.
S9 galiba 3 4 sene daha guncelleme alacak. Temiz kullanirsaniz ve sansiniz yaver giderse bence en az 4 sene kullanilir o alet. Flagship dedikleri model cunku.
Ipad konusunu bilmiyorum. Tamam aletler saglam ama yani a16 nin 128 gb olan modelini ben almadım. Bir: kaleme ayrica para vereceksin. Iki: ekran tik tik ses cikartiyor yazarken. Uc: 128 gb cok az. Iki uc film ve kitap arsivim sistemle beraber doldurur onu. Hafiza karti takilmiyor.
Samsung un dex modu unutulmamali. Ve ayrica samsung telefonunuz varsa hos kolayliklar oluyor aletler arasi.