YKS için 345 allstars vs düzgün dershane

Mr.skellington

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, antepte ikamet ediyorum ve seneye YKS sınavım var. Yardımcı kaynaklar olarak 2 farklı seçeneğim var.

1-Baykuş mentörlük ile deneme+koçluk
Artı 345 allstars.
2-Kapsamlı bir dershane.

Allah'a şükür maddi açıdan sıkıntımız yok. Ve benim için fark etmez ama 1. yol bir tık daha iyi gibi emin değilim.

Ayrıca antep için dershane önerileri verirseniz çok iyi olur.

Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, antepte ikamet ediyorum ve seneye YKS sınavım var. Yardımcı kaynaklar olarak 2 farklı seçeneğim var.

1-Baykuş mentörlük ile deneme+koçluk
Artı 345 allstars.
2-Kapsamlı bir dershane.

Allah'a şükür maddi açıdan sıkıntımız yok. Ve benim için fark etmez ama 1. yol bir tık daha iyi gibi emin değilim.

Ayrıca antep için dershane önerileri verirseniz çok iyi olur.

Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
Koçluk kesinlikle önermiyorum. 345 allstarda çok fazla beklentileri karşılamadı diye biliyorum o yüzden dershane en iyisi hem denemelerde olur hemde yapamadıgınız sorular olursa yüz yüze çözmek daha sağlıklı olur.

dershane ücretlerine bağlı. Benim hem okulumdan vaktim kalmadığı için hem de dershane all star ile beraber 130k fiyat verdi. Bu yüzden evden kendim çalışıyorum.

Bu tamamen senin durumuna bağlı. Yine de incelemek istersen All Star incelemem:

Ayrıca ben koçluk önermiyorum. Sonuçta sana ne konu anlatıyorlar ne kaynak kitap veriyorlar. Aylığı 2-3k olan yerlere para vermeye gerek yok çünkü iş sende bitiyor. Adamlar sana ders programını verecek ancak sen çalışmazsan yine bir işe yaramayacak. Ders programı da sihirli değnek değil bunu kendin de hazırlayabilirsin.

Maddi acidan sikintin yoksa bence dershaneye yazil ama bekledigin gibi cikmayacaktir bastan soyleyeyim. Evde kendin calismanin yerini hiçbir şey tutmuyor.
Birebir ders hizmeti veren ve en azindan matematik hocasindan emin oldugun bir yere yazil, en kotu derslere gitmesen bile haftada 4 5 birebir alirsin. Ben oyle yapiyorum.

İyi bir hocadan özel ders almanı öneririm dershaneyle aynı paraya geliyor yılın sonunda
Daha ucuza bile geliyor. Ben All Star + matematik + fizik hocasından özel ders fiyatını hesapladığımda yaklaşık 40k kadar daha ucuza gelmişti.

Dershanenin avantajları: Denemeler, her dersten eğitim almak ve ücretsiz koçluk sistemi.

Özel ders avantajları: Hocayla birebir görüşme fırsatı(anlamadığın yerde soru sorma, hoca değiştirme gibi), makul fiyatlı olması ve koçluk yapabilmeleri.

Dershanede hocalar kötü olursa direkt "ben hoca değiştireceğim" diyemiyorsun. Ancak özel derste hocayı beğenmezsen değiştirme imkanın oluyor. Ancak özel derste de tüm dersleri alamıyorsun.

Tamamen konu sahibine bağlı bir durum bu.

Maddi acidan sikintin yoksa bence dershaneye yazil ama bekledigin gibi cikmayacaktir bastan soyleyeyim. Evde kendin calismanin yerini hiçbir şey tutmuyor.
Birebir ders hizmeti veren ve en azindan matematik hocasindan emin oldugun bir yere yazil, en kotu derslere gitmesen bile haftada 4 5 birebir alirsin. Ben oyle yapiyorum.
Evden çalışılmıyor hocam. Konfor alanından çıkılmadığı sürece akıl hep uyuşuk veya mayışmış oluyor. Bu yüzden ya dershane ya kütüphane gerekiyor.

Daha ucuza bile geliyor. Ben all star + matematik + fizik hocasından özel ders fiyatını hesapladığımda yaklaşık 40k kadar daha ucuza gelmişti.

Dershanenin avantajları: Denemeler, her dersten eğitim almak ve ücretsiz koçluk sistemi.

Özel ders avantajları: Hocayla birebir görüşme fırsatı(anlamadığın yerde soru sorma, hoca değiştirme gibi), makul fiyatlı olması ve koçluk yapabilmeleri.

Dershanede hocalar kötü olursa direkt "ben hoca değiştireceğim" diyemiyorsun. Ancak özel derste hocayı beğenmezsen değiştirme imkanın oluyor. Ancak özel derste de tüm dersleri alamıyorsun.

Evden çalışılmıyor hocam. Konfor alanından çıkılmadığı sürece akıl hep uyuşuk veya mayışmış oluyor. Bu yüzden ya dershane ya kütüphane gerekiyor.

Ben genel olarak digital ortamda ders çalışabiliyorum evde zorda olsa,ayrıca evimin yakınında kütüphane var devletin orada çalımaya başlamayı düşünüyorum

Onun dışında hocam all star ile gelen kaynaklar yeter mi?(derece için)

Daha ucuza bile geliyor. Ben all star + matematik + fizik hocasından özel ders fiyatını hesapladığımda yaklaşık 40k kadar daha ucuza gelmişti.

Benim gittgim dershaneye hocalari bilerek gittim hocam o yuzden pek sıkıntı olmadi ama herkes bilerek gitmiyor tabii ki. Sadece isime yarayacagini bildigim derslere gidiyorum ekstra vakit oldurmuyorum. Diger turlu yararindan cok zarari olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı