YKS için 345 allstars vs düzgün dershane

Ben genel olarak digital ortamda ders çalışabiliyorum evde zorda olsa,ayrıca evimin yakınında kütüphane var devletin orada çalımaya başlamayı düşünüyorum

Onun dışında hocam all star ile gelen kaynaklar yeter mi?(derece için)
Ben derece için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu sadece Allstar için değil. Tek bir yayından çalışıldığında derece yapılacağını düşünmüyorum. 345 orta seviye bir kaynak. Bunun öncesinde önce kolay kaynak bitirilmeli, 345'e geçilmeli ve sonrasında biraz daha zor bir kaynak çözülmeli diye düşünüyorum.

Ayrıca kütüphanede çalışacaksanız 345 alınabilir ben öyle yapıyorum. Gelen kaynaklar arasında konu anlatımı ve günü gününe çalışma kitabı bulunuyor. Konu çalışma kitabından konu çalışıyorum, günü gününe çalışma kitabından konu sonrası testleri yeri geldiğinde tabletten yeri geldiğnide kitaptan çözüyorum.

Benim gittgim dershaneye hocalari bilerek gittim hocam o yuzden pek sıkıntı olmadi ama herkes bilerek gitmiyor tabii ki. Sadece isime yarayacagini bildigim derslere gidiyorum ekstra vakit oldurmuyorum. Diger turlu yararindan cok zarari olur.
Sadece İşinize yarayacak derslere gitmek için dershane ücreti ödemek yerine özel ders çok daha uyguna geliyordur hocam. Vakit değil de para öldürüyorsunuz gibi. Genel olarak bana dershaneler kumarmış gibi geliyor. Çünkü burası sözleşmeli öğretmenlerle dolu. 1 sene çok iyi kadrosu vardır, bir sonraki sene sözleşmede anlaşamayıp giderler, yerine daha kötü hocalar gelebilir. Hiç belli olmaz. Bu yüzden ya köklü dershaneler tercih edilmeli ya da dijital ortamdan devam edilmeli.

Ben derece için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu sadece allstar için değil. Tek bir yayından çalışıldığında derece yapılacağını düşünmüyorum. 345 orta seviye bir kaynak. Bunun öncesinde önce kolay kaynak bitirilmeli, 345'e geçilmeli ve sonrasında biraz daha zor bir kaynak çözülmeli diye düşünüyorum.

Ayrıca kütüphanede çalışacaksanız 345 alınabilir ben öyle yapıyorum. Gelen kaynaklar arasında konu anlatımı ve günü gününe çalışma kitabı bulunuyor. Konu çalışma kitabından konu çalışıyorum, günü gününe çalışma kitabından konu sonrası testleri yeri geldiğinde tabletten yeri geldiğni de kitaptan çözüyorum.

Sadece işinize yarayacak derslere gitmek için dershane ücreti ödemek yerine özel ders çok daha uyguna geliyordur hocam. Vakit değil de para öldürüyorsunuz gibi. Genel olarak bana dershaneler kumarmış gibi geliyor. Çünkü burası sözleşmeli öğretmenlerle dolu. 1 sene çok iyi kadrosu vardır, bir sonraki sene sözleşmede anlaşamayıp giderler, yerine daha kötü hocalar gelebilir. Hiç belli olmaz. Bu yüzden ya köklü dershaneler tercih edilmeli ya da dijital ortamdan devam edilmeli.

Anladım hocam sizlere ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim umarım başarı olursunuz sağlıcakla.

Merhaba, antepte ikamet ediyorum ve seneye YKS sınavım var. Yardımcı kaynaklar olarak 2 farklı seçeneğim var.

1-baykuş mentörlük ile deneme+koçluk
Artı 345 allstars.
2-kapsamlı bir dershane.

Allah'a şükür maddi açıdan sıkıntımız yok. Ve benim için fark etmez ama 1. yol bir tık daha iyi gibi emin değilim.

Ayrıca antep için dershane önerileri verirseniz çok iyi olur.

Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Eğer temeliniz varsa kesinlikle ikisini de asla ama asla önermiyorum tamamen öğrenciyi sömürüyor ve hatta var olan çoğu şeyi de elinizden alıyor
Dediğim gibi temeliniz varsa kendi kendinize çalışın koçluk ise tamamen gereksiz ve bomboş motivasyondan başka bir şey değil iki kelime laf edip 2 gün sizi çalışmaha ikna ederler sonrası aynı sorunu yaşarsınız.
Kısaca ne istediğini bilen ve temeli sağlam derslerini çalışan biri iseniz kesinlikle önermem size faydadan çok zarar sağlar.

Bence ders çalışma disiplininiz varsa ikisine de gerek yok.

345 AllStar almayı düşünen arkadaşlar varsa ben önermiyorum. Bu sene kullandım ve sistem daha oturmamış. İlerleyen dönemlerde tekrar değerlendirilebilir.

Aynı mentörlüğü 500 liraya bile yaparım birşey yok mentörlükte. Maddi durumum iyi yazmışsın. İlk tercihin özel ders olmalı. Ha olmadı uyuşmadı, güzel bir dershane. Herhangi bir dershane olur gözüyle bakma çok farkeder hangi dershane olduğu. 345, puding hafıza gibi programlar YouTube da bulacağın videoları ve de herhangi bir kitapçıda bulacağın kitapları toplayıp sana satıyor. Kendin de YouTubedan izleyip test çözebilirsin.

345 AllStar almayı düşünen arkadaşlar varsa ben önermiyorum. Bu sene kullandım ve sistem daha oturmamış. İlerleyen dönemlerde tekrar değerlendirilebilir.
Oturmamış sistem tam olarak nedir? Detaylandırır mısınız?

Aynı mentörlüğü 500 liraya bile yaparım birşey yok mentörlükte. Maddi durumum iyi yazmışsın. İlk tercihin özel ders olmalı.
Koçluk sistemi gereksiz. Adamlar sana "Şu zamanda şunları bitir, şu zamanda AYT başla, şu zamanda denemelere geç" diyor. Yine sonuç ders çalışan kişide bitiyor. Ders çalışmıyorsa koçluk gereksiz. Ders çalışan bir insan da zaten düzenli çalıştığında konuları bitireceğinden emin olduğu için koçun vereceği tavsiyeyi gereksiz bulur.

Kurs için kullandım yani ödev kitaplarının cevap anahtarı sistemi sıkıntılı, uygulama sıkıntılı.
Ben hala kullanıyorum ve herhangi bir cevap anahtarı ksımıyla, uygulamada optik kısmıyla alakalı bir sorun yaşamadım.

Tabletimin işlemcisi çok iyi değil diye sadece uygulama kasıyor ancak telefonda akıcı şekilde kullanıyorum.

Önermiyor olabilirsiniz tabii ki yine de.

Ben hala kullanıyorum ve herhangi bir cevap anahtarı ksımıyla, uygulamada optik kısmıyla alakalı bir sorun yaşamadım.

Tabletimin işlemcisi çok iyi değil diye sadece uygulama kasıyor ancak telefonda akıcı şekilde kullanıyorum.

Önermiyor olabilirsiniz tabii ki yine de.
Ben kurumsal sürümünü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı