YKS için çok az heyecanım var

Beklentiyle orantılı diye düşünüyorum. Sene içerisinde fazla çalışmadıysanız ve bu sınavı her şeyi değiştirecek şey olarak görmüyorsanız normal. Çünkü gerçekten de her şeyi değiştirecek şey değil bu sınav :)
Bir de birden fazla kez girdiğim için olabilir mi?

Bir de birden fazla kez girdiğim için olabilir mi?
O da bir seçenek tabii ama ben de senin gibiydim ve 2 kez girmiş olmama rağmen 3.de sınav öncesi ve sınav sonrası baya ağladım stresten :) Aile baskısı ve gelecek kaygısı yüzünden stres normaldir fazlası zarar. Hiçbir şeye kaygılanmazsak o zaman daha kötü olurdu az stres iyidir boşver.

Stres yapıp heyecanlananlar genellikle bu sınavı dünyadaki her şeyden daha önemli olarak gördüğü için muhtemelen. Ben de iki kere girdim ancak ikisinde de hiç heyecanlanamadım. Şimdiyse iyi ki stres yapıp heyecanlanmamışım diyorum :D

O da bir seçenek tabii ama ben de senin gibiydim ve 2 kez girmiş olmama rağmen 3.de sınav öncesi ve sınav sonrası baya ağladım stresten :) Aile baskısı ve gelecek kaygısı yüzünden stres normaldir fazlası zarar. Hiçbir şeye kaygılanmazsak o zaman daha kötü olurdu az stres iyidir boşver.
O zaman benim durumum iyi az stres var umarım böyle devam eder. Çok stres olursa mide bulantısından ölüyorum.

Stres yapıp heyecanlananlar genellikle bu sınavı dünyadaki her şeyden daha önemli olarak gördüğü için muhtemelen. Ben de iki kere girdim ancak ikisinde de hiç heyecanlanamadım. Şimdiyse iyi ki stres yapıp heyecanlanmamışım diyorum :D
Ne okuyorsunuz?

O zaman benim durumum iyi az stres var umarım böyle devam eder. Çok stres olursa mide bulantısından ölüyorum.

Ne okuyorsunuz?
Az stres iyidir ösym nin kalemi elim terlediği için elimden kayıp durmuştu :) Tercih yapmadım köklü bir ünide mühendisliği ufak farklarla kaçırdığım için.

Ne okuyorsunuz?
Üniversitemi bu dönem bitirdim. Pek iyi olmayan bir üniversitede İngilizce Öğretmenliği okudum. Ders çalışmak maalesef bana göre değildi ve başaramayacağımın farkındaydım. Adobe programlarına yoğunlaştım zaten daha önce de bir ilgim vardı. Şu an bu şekilde hem üniversite hayatımı tamamen ailemden bağımsız geçirmiş oldum hem de üstüne halen ciddi bir gelir elde ettiğim bir mesleğim olmuş oldu. Üniversitenin bana kattığı en güzel şeylerden biri de bu olmuş oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı