- Makaleler
- 1
Herkes stres yapıp heyecanlanırken benim YKS için heyecanım fazla değil. Bu normal mi?
Bir de birden fazla kez girdiğim için olabilir mi?Beklentiyle orantılı diye düşünüyorum. Sene içerisinde fazla çalışmadıysanız ve bu sınavı her şeyi değiştirecek şey olarak görmüyorsanız normal. Çünkü gerçekten de her şeyi değiştirecek şey değil bu sınav![]()
O da bir seçenek tabii ama ben de senin gibiydim ve 2 kez girmiş olmama rağmen 3.de sınav öncesi ve sınav sonrası baya ağladım strestenBir de birden fazla kez girdiğim için olabilir mi?
O zaman benim durumum iyi az stres var umarım böyle devam eder. Çok stres olursa mide bulantısından ölüyorum.O da bir seçenek tabii ama ben de senin gibiydim ve 2 kez girmiş olmama rağmen 3.de sınav öncesi ve sınav sonrası baya ağladım strestenAile baskısı ve gelecek kaygısı yüzünden stres normaldir fazlası zarar. Hiçbir şeye kaygılanmazsak o zaman daha kötü olurdu az stres iyidir boşver.
Ne okuyorsunuz?Stres yapıp heyecanlananlar genellikle bu sınavı dünyadaki her şeyden daha önemli olarak gördüğü için muhtemelen. Ben de iki kere girdim ancak ikisinde de hiç heyecanlanamadım. Şimdiyse iyi ki stres yapıp heyecanlanmamışım diyorum![]()
Az stres iyidir ösym nin kalemi elim terlediği için elimden kayıp durmuştuO zaman benim durumum iyi az stres var umarım böyle devam eder. Çok stres olursa mide bulantısından ölüyorum.
Ne okuyorsunuz?
Yeniden mi hazırlanıyorsunuz bu sene? 3. galiba?Az stres iyidir ösym nin kalemi elim terlediği için elimden kayıp durmuştuTercih yapmadım köklü bir ünide mühendisliği ufak farklarla kaçırdığım için.
4 bu sene aslında, derece yapmadan yazmama gibi bir düşüncem var. Üniversiteye diploma için değil mühendislik öğrenmek için gitmeyi düşünüyorum o yüzden.Yeniden mi hazırlanıyorsunuz bu sene? 3. galiba?
Üniversitemi bu dönem bitirdim. Pek iyi olmayan bir üniversitede İngilizce Öğretmenliği okudum. Ders çalışmak maalesef bana göre değildi ve başaramayacağımın farkındaydım. Adobe programlarına yoğunlaştım zaten daha önce de bir ilgim vardı. Şu an bu şekilde hem üniversite hayatımı tamamen ailemden bağımsız geçirmiş oldum hem de üstüne halen ciddi bir gelir elde ettiğim bir mesleğim olmuş oldu. Üniversitenin bana kattığı en güzel şeylerden biri de bu olmuş oldu.O zaman benim durumum iyi az stres var umarım böyle devam eder. Çok stres olursa mide bulantısından ölüyorum.
Ne okuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.