YKS için ders programı tavsiyesi

Yasarefe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben lise son sınıfa giden bir eşit ağırlık oğrencisiyim. Hedefim hukuk yani ciddi bir çalışma yapmam gerekiyor ama nasıl bir program kuracağıma hala karar veremedim. Sabah 8.30 da okulda oluyorum 15.30 da okuldan çıkış saatim ve haftada 4 gün dershaneye gidiyorum (dershane hocaları çok iyi yani anlatım biçimleri olsun konuyu kavratma işlediği konular vs. develtin sınav ile aldığı dershaneye gidiyorum) bazı gunler evde 15.30 da oluyorum bazı günde 7 gibi oluyorum. Ders konusuna gelirsek durumum pek içi açıcı değil lise sona kadar hiç düzenli ders çalışmadım çünkü ihtiyaç duyduğumu hissetmedim lise de çoğunlukla 75 üstü ortalama ile geçtim ama şu an temelim çok zayıf konuları hatırlamadığım için şu anlık TYT matematikte Mert Hoca'nın kampını izliyorum günde en az 1 test paragraf çozuyorum ama düzenim yok daha TYT fizik kimya biyoloji Türkçeyi nasıl götüreceğimi bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.(ilk önce TYT'yi kompla fen olsun sosyal dersleri olsun hepsini bitirmek istiyorun en kötü ihtimalle ocak ayına kadar okulda bille test çozmeye başladım orta düzey matematik sorularını çozebiliyorum ama formülerin hiçbirini hatırlamadığım için fazla zamanımı alıyor )

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı