Selamlar bu sene 11.sınıf oldum ve meslek lisesiyim meslek lisesi olduğum için temel dersler gidiyor. Onlar yerine meslek dersleri geliyor bu da YKS sınavında bayağı dezavantaj. Ailem beni dershaneye yazdırmakta kararlılar. Sizce dershaneye yazılmalı mıyım yoksa evde mi çalışmalıyım? Temelim sağlam değil, ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Selamlar bu sene 11.sınıf oldum ve meslek lisesiyim meslek lisesi olduğum için temel dersler gidiyor. Onlar yerine meslek dersleri geliyor bu da YKS sınavında bayağı dezavantaj. Ailem beni dershaneye yazdırmakta kararlılar. Sizce dershaneye yazılmalı mıyım yoksa evde mi çalışmalıyım? Temelim sağlam değil, ne yapacağımı hiçbir şekilde bilmiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Dershane kesinlikle zorunlu değil. Gitmenizi de önermem kesinlikle.
Çünkü dershane kişiye özel takip veya program yapmıyor. Bir program yapıyor ve herkese dağıtıyor. Siz diğer kişilerden farklı olduğunuz için dershaneye boşuna gitmiş oluyorsunuz.
Dershane gerçekten bir disiplin sağlar ama bu disiplini kendinde sağlayabilirsin, gidip de 100-150K para vermeye gerek yok. Kütüphaneye git her gün ne olursa olsun, her türlü yaparsın.
Şimdiden teşekkür ederim