YKS için günlük çalışma planı nasıl yapılır?

Vallahi benim matematik ortaokuldan beri iyiydi bu yüzden hiç basit kaynakla falan başlamadım Eyüp b çok güzel anlatıyor onun kitaplarını aldım 3D AYT ve TYT güzel onları aldım kr akademi AYT mat ve TYT AYT geometri aldım bir sürü matematik kitabım vardı hepsini hatırlamıyorum da sınıfımdaki matematiği olmayan kişiler Antrenmanlarla Matematik çözüyordu sende onunla başlayabilirsin önerim çok kolay testler çözme Antrenmanlarla Matematik ve orta seviye bir kitap alırsan çözemesen bile mesela 3D TYT aldın ama çözemiyorsun Eyüp hoca çok güzel anlatıyor yine bir şekil anlayıp çözersin bir süre sonra oturur diye düşünüyorum.

Peki fenden mi yoksa matematikten mi net çıkarmak daha kolay olur?

Peki fenden mi yoksa matematikten mi net çıkarmak daha kolay olur?

Kimine göre fen kimine göre matematik daha kolaydır günde 2 saat çalışmak bile yeterli bence fazla göz korkutmaya gerek yok kolay matematik soruları da var kolay fen soruları da var.

Sayısalsanız fene matematikten daha çok çalışıp yüksek net alma gibi bir hedefiniz olmasın fiziğin içinde de biraz da olsun matematik bilgisi gerekiyor onun için ikisine de ağırlık verilmeli.

Kimine göre fen kimine göre matematik daha kolaydır günde 2 saat çalışmak bile yeterli bence fazla göz korkutmaya gerek yok kolay matematik soruları da var kolay fen soruları da var.

Sayısalsanız fene matematikten daha çok çalışıp yüksek net alma gibi bir hedefiniz olmasın fiziğin içinde de biraz da olsun matematik bilgisi gerekiyor onun için ikisine de ağırlık verilmeli.
sosyal falan çalışmaya gerek yok zaten okuduğunu anlıyorsan biraz da derslerin önemli yerlerini herkesin bilmesi gereken yerleri biliyorsan sosyal sıkıntı değil tyt türkçede biraz taktik falan bilsen okuduğunu anlasan terimleri bilsen o da halledilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı