YKS için kaynak önerileri

senatör3

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci mezunum çoğu kaynağı taradım esit ağırlık için derece bir sıralama istiyorum. Sizin de önerebileceğiniz kaynaklar var mı acaba TYT AYT için?(kaynak dışı başka tavsiyeleriniz de varsa cok sevinirim)

Dil Bilgisi: 3D
Paragraf: 345 0 risk
Sosyal: Kaynak çözme, MEBİ'den ders kitaplarını 9'dan 12'ye kadar oku. Kendi notlarını çıkar.
Matematik: 3D
Fizik: 345
Kimya: Palme
Biyoloji: Biyotik

Edebiyat: MEBİ 9-12 kitap, Bilgi Sarmal AYT Edebiyat Branş Denemeleri
Sosyal: MEBİ 9-12 kitap
Matematik: 2 kaynak lazım: 3D, Orijinal
Geometri: Eyüp B VDD, 345 (2 ayrı kitap var)

Arkadaşlar ikinci mezunum çoğu kaynağı taradım esit ağırlık için derece bir sıralama istiyorum. Sizin de önerebileceğiniz kaynaklar var mı acaba TYT AYT için?(kaynak dışı başka tavsiyeleriniz de varsa cok sevinirim)
TYT netleriniz nedir? AYT önerisi yapamayacağım çünkü eşit ağırlıkçı değilim.

Ayt mat ve Tyt icin temel sağlam cogu kaynağı bitirdim zaten biraz daha fark atabileceğim seyler istiyorum ama sosyal için genel kültür var sadece
AYT Sosyal için pek yorum yapamayacağım ama Bilgi Sarmal iyi diyordu EA arkadaşlarım.

Seviyeniz nasıl, temeliniz var mı?

AYT mat ve TYT icin temel sağlam cogu kaynağı bitirdim zaten biraz daha fark atabileceğim seyler istiyorum ama sosyal için genel kültür var sadece

TYT Matematik ---> Orijinal
Geometri ---> 345, bir tık daha zorlasın diyorsanız Orijinal
AYT Matematik ---> 345, bir tık daha zorlasın diyorsanız Orijinal, Orijinalin bir tık altı olsun diyorsanız Bilgi Sarmal
TYT Türkçe ---> 3D
TYT Kimya ---> Aydın
TYT Fizik ---> 3D
TYT Biyoloji ---> Biyotik

AYT Sosyal için kamp kitaplarına bakın, Coğrafya için Coğrafyanın Kodları kamp kitabı ve soru bankası varsa soru bankasını alın. Tarih için de Bilgi Sarmal tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı