YKS matematikte 35-40 net hedefi için kaynak önerileri

Geç cevap yazdığım için üzgünüm fakat dediğiniz oynatma listesine baktım ve her günde 3 bölüm var ve beni biraz zorlar. Bende her gün 1 bölüm bitirerek 30 günde yani 1 ayda bitirsem olmaz mı? Bir de sınırlı bütçem var 450 TL bununla en çok verim alabileceğim kitapları almak istiyorum hem matematikten hem geometriden hem de paragraftan kolay birer kitap arıyorum.

Günde 1 bölümle 30 günde sindire sindire bitirseniz de olur tabii ki. Aynı şekilde dediğim gibi, benim önerdiğim hocanın playlistini takip etmek zorunda değilsiniz. Sevdiğiniz her hoca olur.

Kaynak için:

Matematik

Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 bütçeyi zorlar. Hocanın kamp kitabını veya matematiğin ilacını alın.

Geometri

Eğer bildiğim tek şey üçgenin iç açıları toplamının 180 olduğu diyorsan karekök 0 geometriyi al.

Eğer ben kötüyüm ama en azından kalem oynatırım, çok basit soruları çözerim diyorsan geometrinin ilacını al.

Paragraf

Ben her zaman paragraf sorularından nefret ettim. Bence TYT Türkçe kitabı alın bir tane. İçinde hem dil bilgisi hem de paragraf soruları olacağı için ucuza işi halledersiniz. Bu arada eğer dil bilginiz kötüyse kadir gümüş 7 günde dil bilgisi kampını uygulayın ve ekstra bir kaynak almayın, alacağınız TYT Türkçe kitabından çözün dil bilgisini.

Ha ama ben illa paragraf soru bankası istiyorum diyorsanız kolay olarak hız ve renk paragraf var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı