Abdullah_Kadir
Kilopat
- Makaleler
- 3
Teşekkürler sizi bilgi edinmek için girdiğim konularda sık sık görüyorum insanları bilgilendirmeniz çok iyi bir şey.
Bu kitabı bitirip ardından 345 almayı düşünüyorum. 345'in ÖSYM tarzı soru tutturduğunu duydum çoğu kişiden.
Kaynak almakta sorun yok da ben nasıl başlayacağım işte sıkıntı o sınava çalışmaya hevesim var isteğim var da nerden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası ben küçüklükten beri düzenli ders çalışan bir insan değilim maalesef okul açıkken ke ödev yapıp son gün sözel derslerde ezber yapmaktan fazla ileriye gidemedim bana gerçekten yol gösterilmesi lazım.
evet bu kanalları duydum rehber matemik tyt videolarına başladım elimde 10.sınıf tyt test kitabı var ama bilindik yayınevi değil eis yayınları konu anlatımı da yok test kitabında tyt de formül le matematikte başarılı olunur mu acabaBen de ödev yapıp son gece sınavlarıma çalışırdım. Ama 12. sınıf olunca şok yemiş gibi çalışmaya başlıyorsun işte. Ben Eylül'de adam akıllı çalışmaya başladım. YouTube'dan konu anlatımını dinleyip testimi çözerim. Kanal önerisi istersen; Rehber Matematik, Kimya Adası, Umut Öncül,. VIP Fizik, Benim Hocam kanalları gayet iyidir.
Okyanus bildiğim kadarıyla en son çözülmesi gereken zor ve sınava en yakın kaynaktır öneririm.
Okyanus en kolay kaynaklardan birisidir. Ve ilk kaynak olarak çözülebilir. Burada yanlışınız var. Sınav tarzı arıyorsanız Karekök ve Orijinal yayınları uygundur.
Stratejik konu anlatımı ile güzel bir başlangıç yaptırır. Fizik Kimya ve Matematik kitaplarını bitirdim. Kolay-Orta arası geliştirici soruları var.
345 TYT-AYT Matematik, Aktif Kimya AYT-TYT, Aydın Kimya, Orbital Kimya, Hız ve Renk Paragraf, Karekök Geometri Sıfır, Biyotik TYT-AYT Biyoloji, Palme Biyoloji ve problem olarak başlangıçta sana Aktif Problemler kitabı, problemleri çok sevdirecektir. Şimdilik aklıma gelenler bu. Fizikte Bilgi Sarmalı kalitelidir. Türkçe için Karekök TYT ve Yayın Denizi önerebilirim.Kaynak almakta sorun yok da ben nasıl başlayacağım işte sıkıntı o sınava çalışmaya hevesim var isteğim var da nerden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası ben küçüklükten beri düzenli ders çalışan bir insan değilim malesef okul açıkken ke ödev yapıp son gün sözel derslerde ezber yapmaktan fazla ileriye gidemedim bana gerçekten yol gösterilmesi lazım