Bu yıl sınavım iyi geçmedi ve mezuna kalacağım. Mezun yılı için tavsiyeleriniz var mı? Türkçem çok kötü, çözemiyorum bir türlü şu paragrafı... Kaynak önerileriniz neler? Ne kadar kaynak soru bankası çözmeliyim? Bu yıl dershaneye gitmeyip evde hazırlanacağım için bolca boş vaktim olacak 3 tane çözebilirim diye düşündüm. Yapabilir miyim? Benim aklımda kaynak için şu fikirler var;
Türkçe: Elimde 3D dil bilgisi var. Türkçe kaynağı mı almalıyım yoksa paragraf mı bilmiyorum? Türkçe için limit düşündüm aynı zamanda paragraf için de limit kronometre ama paragrafta IQ ve sıfır risk arasında da kaldım.
Matematik TYT: 3D bitirip denemelerle gitmeyi düşünüyorum ama fikirlere açığım bir tane daha çözüp çözmemek arasında kaldım.
Geometri: Elimde neredeyse yarım acıl ve 3D AYT var yeter mi yoksa +1 mi? (orijinal denemesi var bir de)
Problemler: Problemlerin ritmi, acıl, orijinal, apotemi arasında kaldım.
Matematik AYT: Geçen yıl acıl çözdüm bu yıl başka bir kaynak çözmeliyim dedim ama karasız kaldım yeni basımını mı alsam diye. Aklımdaki kaynaklar da 3D, aydın diyordum. 3D'ye daha sıcaktım. Sonra mert hoca alıp onun kampını mı uygulasam dedim çünkü bu yıl lti kalktığı için konulardan onları görmedim. Sonra YouTube'da bir video da karekök kesin çözülmeli dedi ama pek emin olamadım belki sadece türev integral kitabı varmış onu alırım. Tabii +apotemi fasikülleri ile gitmeyi düşündüm.
Fizik AYT: 3D, palme, aydın, karekök arasında kaldım. Çoğunluk 3 4 5 diyor gibi ve o kadar iyi mi bilmiyorum 3 4 5 yayınlarına pek ısınamadım.
Kimya AYT: Aydın veya orbital düşünüyorum.
Biyoloji AYT: Biyotik düşünüyorum. 3D'nin de iyi olduğunu söylüyorlar yani öyle duydum.
Bir de paraf IQ nasıldır ben biyolojisini kullandım geçen yıl ama matematik ve kimya hakkında bir bilgim yok?
Biraz uzun oldu ama şimdiden ayırdığınız vakit ve tavsiyeleriniz için teşekkürler