Abimin kitaplarını söyleyeyim sana ona göre ilerle. Kendisi 4k sıralama yaptı ve ODTÜ Havacılık ve uzay mühendisliği için tercih yapacak.
Türkçe : Hoca Webde Eren Demirtaş Video Ders Notları, 345 TYT Türkçe, 345 TYT Türkçe 12'li deneme
Matematik: 3D Video Ders notları, 345 TYT-AYT Matematik Soru bankası, 345 Matematik denemeleri, Eyüp B. Öğreniyorum / Gelişiyorum (Bu Playlisti ne yap ne et izlesin dedi)
Biyoloji : TYT Dr.Biyoloji Video Ders Notları (2023) AYT Biyoloji Benim Hocam Dilek Kuvvet (2023) 345 TYT Biyoloji Soru bankası AYT Biyoloji Benim Hocam Soru bankası ve denemeler.
Fizik : Özcan Aykın TYT Fizik video ders notlarından hareket etti pdfleri kitap haline getirtti oradan ilerledi. AYT Fizik için Barış Akıncıoğlu Benim Hocam 2023 Soru bankaları 345 ve Denemelerde 345
Kimya: TYT-AYT Kimya Benim Hocam Görkem Şahin, Görkem Şahinin TYT-AYT için soru bankaları ve denemeler.
Tarih: TYT Tarih Saadettin Akyayla (2022) Video Ders Notları (bu adamı çok fazlasıyla öneriyor yaptığı samimi kodlamalar kafada fazlasıyla kalıyor)
Felsefe : Herhangi bir kaynaktan izleyebilirsiniz. Abim MEB Kitaplarından ilerledi.
Coğrafya: Coğrafyanın kodları özellikle harita videolarını çok dikkatli dinleyin ardından TYT için kampı var 9 videoluktu sanırım onu izlemeniz yeterli olacaktır.
Geometri : Merkeze Teğet Geometri Konu Anlatım için pdfleri var onları aynı şekilde takip etti. Karekök TYT Geometri ve AYT Geometri çözdü ardından denemelere yardırdı.
Bu yazdıklarım tamamiyle abimin yorumlarını içeriyor. O böyle ilerledi ama şunu söylemekte fayda var daima yanlış yaptığı sorularda (böyle dalgınlıkla yanlış yapılmış olanlardan bahsetmiyorum) kalem oynatamadığı soruları 1 gün/3 Gün/5 gün şeklinde tekrar çözermiş bunu da yazayım dedim.