YKS için kaynak ve program önerisi

Estağfurullah hocam ne rahatsızlığı, ne zaman sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Aktif olursam mutlaka cevaplarım

Fen biraz temeli oturtmanız gereken bir alan, klasik sayısal işte. Örneğin atışlar konusunu TYT'de ki hareket konusunu bilmeden çalışırsanız illaki kavram eksikliği olacak ve soruların bazılarını yapamayacaksınız. AYT için konuşuyorsanız bence oturup adamakıllı en baştan çalışmak gerek daha vakit varken, TYT için soruyorsanız yine aynı şekilde vakit varken çalışmak en mantıklısı.

Hocam bu sene inşallah adam gibi bir yere yerleşirsem sizi hiç unutmuyacağım hayatım boyunca. Mentör gibi yardım ettiniz bana sürekli Allah razı olsun hocam emeğiniz için.

Hocam bu sene inşallah adam gibi bir yere yerleşirsem sizi hiç unutmuyacağım hayatım boyunca. Mentör gibi yardım ettiniz bana sürekli Allah razı olsun hocam emeğiniz için.

Estağfurullah hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu, inşallah hep beraber başarırız şu üniversite işini bu sene

Bende bu sene istediğim üniversiteye gidersem (inşallah ) bu forumdakilerle ettiğim sohbetleri hiçbir zaman unutmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…