YKS için kaynak ve program önerisi

Ya bir de hocam kusura bakmayın aşırı fazla soru soruyorum sizi aşırı rahatsız ediyorum. Ben mesela fizikteki denemede düşük aldım dedim ya hocam o fiziğe nasıl çalışayım ya da biyolojiye. Konuyu dinleyip not tutuyordum normalde ama aşırı yavaşlatıyordu beni. Soruları çözüyordum ama denemede düşük çıktı hocam.

Estağfurullah hocam ne rahatsızlığı, ne zaman sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Aktif olursam mutlaka cevaplarım :)

Fen biraz temeli oturtmanız gereken bir alan, klasik sayısal işte. Örneğin atışlar konusunu TYT'de ki hareket konusunu bilmeden çalışırsanız illaki kavram eksikliği olacak ve soruların bazılarını yapamayacaksınız. AYT için konuşuyorsanız bence oturup adamakıllı en baştan çalışmak gerek daha vakit varken, TYT için soruyorsanız yine aynı şekilde vakit varken çalışmak en mantıklısı.

Estağfurullah hocam ne rahatsızlığı, ne zaman sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Aktif olursam mutlaka cevaplarım :)

Fen biraz temeli oturtmanız gereken bir ders, klasik sayısal işte. Örneğin atışlar konusunu TYT'de ki hareket konusunu bilmeden çalışırsanız illaki kavram eksikliği olacak ve soruların bazılarını yapamayacaksınız. AYT için konuşuyorsanız bence oturup adamakıllı en baştan çalışmak gerek daha vakit varken, TYT için soruyorsanız yine aynı şekilde vakit varken çalışmak en mantıklısı.

Hocam bu sene inşallah adam gibi bir yere yerleşirsem sizi hiç unutmuyacağım hayatım boyunca. Mentör gibi yardım ettiniz bana sürekli Allah razı olsun hocam emeğiniz için.

Hocam bu sene inşallah adam gibi bir yere yerleşirsem sizi hiç unutmuyacağım hayatım boyunca. Mentör gibi yardım ettiniz bana sürekli Allah razı olsun hocam emeğiniz için.

Estağfurullah hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu, inşallah hep beraber başarırız şu üniversite işini bu sene :D

Bende bu sene istediğim üniversiteye gidersem (inşallah :D) bu forumdakilerle ettiğim sohbetleri hiçbir zaman unutmayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı