Hocam ilk denemeye girdim 50 doğru 34 yanlış 36 yaptım. Bilgi Sarmal'dı deneme matematik 6 doğru 8 yanlış gerisi boş çoğunu yapamadım daha faktöriyeldeyim test kitpalaırnı bitirmeye çalışıyorum ondan olabilir. Ama mesela kesirli soruları hiç yapamıyorum gibi bir şey hocam. Bende karekök var onu da çözeyim mi hocam? Bu arada edebiyatım 25 doğru 12 yanlış 3 boş çıktı. Dil bilgisi çalışmaıdm 6 yanlışımda iki şık arasında kalmıştım. Sosyalım hiç çalışmama rağmen 17'ye 3'tü. Fen sormayın ama ben söyleyeyim 2 doğru 7 boş 11 yanlış bunada hiç çalışmadım Fen'e. Hocam moralimi iyice kaybettim aslında daha yolun başındayım bu aralar şehri çok terkettim bazı olaylar oldu. Kasıma kadar 100 net görebilir miyimki hocam moralim gitti o sonucu görünce.
İlk başlarda bu netler çok normaldir, derece öğrencileri bile sene başında 40-50 netlerle başlıyor sıkıntı etmeyin. TYT sabır işidir, sınav gününe kadar bile artmayabilir.
Siz plana sadık kalıp konuları dinleyin soruları çözün. Anlamadıklarınızı dinleyin.