Hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum da
Bir sorum daha olacaktı.
Benim 24 Mart YDS sınavından 80 hedefim ile çıkmak için oluşturduğum planım:
1-Matematik işlerinin büyük bir kısmı tamamlanana kadar sadece reading e yönelik bir çalışma olacak.(Reader at Work 2)
2-bazı bende olan ve grameri fullememe yardımcı olan eski gramer taktiklerini yeni bir not defterine süzerek geçireceğim(geçen seneki notlarım.

) Bu, şubat ayına kadar daha fazla birşey olamayacağı anlamına geliyor.
sıra kitap eritme işine gelirse bu konuda o kadar da zorlamam kendimi çünkü msü sınavı var 3 martta.
4-sadece teknik çalışacağım o da Modadil Soru tipleri(yeşil olan) ve buradan not defterine geçireceğim(önemli taktikleri) ve kelime kitaplarındakilerini de not defterime geçireceğim böylece Ydspublishingten kalmışları eriteceğim.(kitaplar :Modadil soru tipleri ve Ydspublishing Privilege Worksheets.)
5-haftada bir deneme sınavı ile en önemsizden önemliye son 4 yökdil sınavı-modadil 20-dpels premium-modadil yds 10-son yıllar yds çözeceğim.(kitaplar :Modadil YDS şampiyonu,Yökdil ve son seneler,Modadil 20 denemenin son 5 denemesi ve DPELS premium denemeleri 2 adet.)
4 DPELS vocab kitabı en zoru bu olacak

(kitaplar:Vocabulary Booster 1 ve 2 Phrasal Verb Booster ve Brush up your Vocabulary)
Fen hakkında konuşmak isterdim ama şuan matematik,geometri ve türkçe çalışıyorum. yapmam gerekenin tek kelimeyle söyleyebileceğimden çok daha fazlası olduğunu biliyorum.
planım bu.
24 Mart YDS den sonra YDT için ikinci bir planım var ve Tyt adına matematik için ayrı
Ve 24 Marttan sonra hemen Kimya ve Biyoloji çalışacağım.
Planım çok daha uzun ama kısası bu.
YDS 80 yapmak istiyorum sizce bu planım abartı mı?
Önerileriniz çok önemli teşekkür ediyorum.
Ek olarak grammar,reading ve skills teknik için önerebileceğiniz bir kanal vs. var mı?