YKS için kitap önerisi

Merhaba. Bu sene mezuna kalacağım büyük ihtimal. Fakat hem TYT hem de AYT matematikte çözmediğim deneme ve kitap kalmadı. Bir de konu anlatım kitapları var onlarda da Eyüp B.'den ilerlerdim fakat Eyüp B. konu anlatım kitaplarını bitirdim. Böyle bir durumu yaşayan varsa ne yapmam lazım tavsiye verebilir mi ?

Adminler konuda ne demek istediğimi anlamayıp kitap önerisi olarak çevirmiş başlığı. Kitap önerisi istemiyorum, tavsiye istiyorum.

Son düzenleme:
Denemelerde ortalama 35 üstü yapıyordum. YKS'de 23 falan yaparsam öpüp başıma koyarım büyük ihtimalle.
Konu çalışmalık bir durumun yok, devamlı soru çözümü yapman lazım. Bence senin olayın biraz psikolojik bu yüzden AYT matematikte kendine güvenini artırmalısın. Muhtemelen çıkmışları da çözmüşsündür 2021 AYT matematikte kaç net yapmıştın?

Konu çalışmalık bir durumun yok, devamlı soru çözümü yapman lazım. Bence senin olayın biraz psikolojik bu yüzden AYT matematikte kendine güvenini artırmalısın. Muhtemelen çıkmışları da çözmüşsündür 2021 AYT matematikte kaç net yapmıştın?
2021 AYT 31 net veya 30 net yapmıştım. İkisinden birisi ama hangisi hatırlamıyorum. Çözdüğüm denemeleri ve kitapları attığım için bakma şansım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı