YKS için koç almak mantıklı mı?

kankıran

Femtopat
Daha fazla  
Şu an piyasada bir sürü koç türemiş durumda. Ben mezun olarak tekrar gireceğim sınava. Koçluk almış olanlarınız varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Koçluktan temel beklentim süreci beraber götürmek. Yani ders programı gibi seylerden cok mental anlamda destekten bahsediyorum. Şu sıralarda baykuş mentörlük çok popüler gibi onun hakkındaki düşünceleri de merak ediyorum.

Şu an piyasada bir sürü koç türemiş durumda. Ben mezun olarak tekrar gireceğim sınava. Koçluk almış olanlarınız varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Koçluktan temel beklentim süreci beraber götürmek. Yani ders programı gibi seylerden cok mental anlamda destekten bahsediyorum. Şu sıralarda baykuş mentörlük çok popüler gibi onun hakkındaki düşünceleri de merak ediyorum.

Baykuş mentörlük sana sadece bir program hazırlıyor ve kaynak öneriyor. Bir de deneme kulübü var. Kendini disipline edemiyorsan alabilirsin ama onun dışında gereksiz bence.

Baykuş mentörlük sana sadece bir program hazırlıyor ve kaynak öneriyor. Bir de deneme kulübü var. Kendini disipline edemiyorsan alabilirsin ama onun dışında gereksiz bence.
Fiyatı da biraz tuzlu geldi o yuzden tam karar veremiyorum.Benim asıl aradiğım bir tur yol arkadasligi gibi.Süreci birisiyle yönetmek yani.Mezun ogrenciyim ve evde tek calismak mental acidan yoruyor.

Rehberlik araştırma merkezine(RAM) git. Ücretsiz PDR hocaları var. Herhangi bir ücret ödemiyorsun. Tavsiye ederim. İyi Sosyaller.
Bu merkezlere mezun bir ogrenci gidebiliyor mu?

Fiyatı da biraz tuzlu geldi o yuzden tam karar veremiyorum. Benim asıl aradiğım bir tur yol arkadasligi gibi. Süreci birisiyle yönetmek yani. Mezun ogrenciyim ve evde tek calismak mental acidan yoruyor.

O zaman kendinize bir çalışma arkadaşı bulun.

O zaman kendinize bir çalışma arkadaşı bulun.
Maalesef oyle bir tanidigim yok artik.

Rica etmek lazım.
Bi düsunecegim.Oneriniz icin tesekkurler.

Kullanmış olan varsa onların tecrübeleri cok iyi olur.

Gercekten hic kullanan yok mu ciddi anlamda ihtiyacim var bilgiye

Son düzenleme:

Bir düsunecegim. Oneriniz icin teşekkürler.

Gercekten hiç kullanan yok mu ciddi anlamda ihtiyacım var bilgiye.

Ne yaptın hocam son durum nedir? Bende arıyorum şu an da da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı