Merhabalar. Önerebileceğiniz bir koçluk var mıdır ? Fiyat kısıtlamam yok. Youtube'da "Destek Al YKS"yi görüyorum nasıldır ?
Hocam haklısınız da, her şeyi buraya soramam ya. Koçluğun mantığı özel olarak ilgilenmesi diye düşünüyorum ve buna da ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bir de donanımlı insanları bulması zorKoçluk önermem, internette size sunulan tavsiyelerden fazlasını vermediği hâlde yüksek ücretler alacak.
Onun yerine aklınıza takılan soruları eğitim amaçlı kurulan forumlara veya buraya sorabilirsiniz. Donanımlı insanlar var, yardımcı olurlar.
Ayrıca para israfı olsa dahi işime yarasa bile koçluk almak istiyorum. Hem para israfı olacağını da düşünmüyorum. Bu ders çalışma/programlama olaylarını beceremediğim için de istiyorum koçluk. Bu sene sayısalda 297k yaptım.Hocam haklısınız da, her şeyi buraya soramam ya. Koçluğun mantığı özel olarak ilgilenmesi diye düşünüyorum ve buna da ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Bir de donanımlı insanları bulması zor![]()
Devlete bağlı RAM(Rehberlik Araştırma Merkezi) var. Hem de ücretsiz. Tavsiye ederim ders konusunda ise.Merhabalar. Önerebileceğiniz bir koçluk var mıdır ? Fiyat kısıtlamam yok. Youtube'da "Destek Al YKS"yi görüyorum nasıldır ?
Söylediğim tipte bir koç önerisi yaparsanız sevinirim.Devlete bağlı RAM(Rehberlik Araştırma Merkezi) var. Hem de ücretsiz. Tavsiye ederim ders konusunda ise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.