YKS için Özel okul mu Dershane mi?

gearbass

Hectopat
Normalde nitelikli okula gidiyorum ancak Online eğitimden pek bir şey anlamıyorum. Yüzyüze eğitimde zor gibi görünüyor. Sizce yazın başından itibaren dershane mi mantıklı özel okul mu?

Ben hiçbirine de gitmek istemedim, bana göre okulun aynısıydı onlar. Geçen sene girdim ben de, bu ortamda. Sadece kendim çalışarak ve YouTube'den video izleyerek Ege üniversitesi Coğrafya veya Tarih öğretmenliği geliyordu. En istediğim bölümler onlardı fakat atanamama korkusu ile Türkçe öğretmenliği yazdım :( Şimdi de geçiş yapmayı düşünüyorum.

Dershane çok daha mantıklı hem özel okullarda uzaktan eğitim kararı falan alırsa yandın.
Yüzyüze garantisi veren okullar nasıl ?
Ben hiçbirine de gitmek istemedim, bana göre okulun aynısıydı onlar. Geçen sene girdim ben de, bu ortamda. Sadece kendim çalışarak ve YouTube'den video izleyerek Ege üniversitesi Coğrafya veya Tarih öğretmenliği geliyordu. En istediğim bölümler onlardı fakat atanamama korkusu ile Türkçe öğretmenliği yazdım :( Şimdi de geçiş yapmayı düşünüyorum.
Mantıklı ama şuan okullar kapalı aşırı fazla eksiğim oldu 10 ve 11 de okullar açılsa bile bu eksiği kapatmayacaklar.Dershane ile özel okul bu konuların üstünden geçecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı