YKS için planım nasıl?

R6 Liu Kang

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller arkadaşlar, malumunuz YKS'ye az bir zaman kaldı. Bu süre zarfına kadar TYT'mi elimden geldiğince artırdım ancak AYT'ye dershanemiz geç başladığı için ve de okulum da geçen sene 11'ken gereksiz orotoryolar ve gösterilerle bizi uğraştırdığı için AYT'de belli düzeyde eksiklerim var. Bu saatten sonra sabah 2'şer test paragraf ve problem + gün içinde 1 tane TYT denemesi çözüp geri kalan zamanımda AYT konu çalışmaları yapmayı ve son 1-1.5 hafta da tamamen AYT adına deneme çözmeyi düşünüyorum. TYT genelde 90-100 arası ve bazen 100 üzeri olduğu için artık sadece denemelerle ilerletiyorum. Sizce bu planladığım program mantıklı mı yoksa üstüne eklememi önereceğiniz şeyler var mı? Var ise paylaşırsanız mutlu olurum.

Paragraf çözmekten ziyade paragraf denemesi çözmen daha mantıklı olacaktır.

Paragraf denemesi çözmekten ziyade her gün çıkmış bir TYT Türkçe kitapçığı çözün.

Elimde 2014-2022 YKS ve MSÜ de çıkmış tüm paragraf sorularının olduğu bir test kitabı var onun bitmesine birkaç test kaldı o bittikten sonra dediğiniz gibi direk deneme olarak çözeceğim sağ olun.

Paragraf denemesi çözmekten ziyade her gün çıkmış bir TYT Türkçe kitapçığı çözün.
IMG_20230525_004458.jpg

Şahsen ben böyle yapacağım.

@R6 Liu Kang süre tutarak çözün. Sizi ciddi anlamda geliştirir. Netleriniz ne durumda?

Sürekli süre tutuyorum hocam şu an 40 Türkçe sorusunu 40-50 dakika gibi bir sürede bitiriyorum ve genel olarak TYT netlerim 90-100 Özdebir'lerde 100 neti geçtiği de oluyor. Ancak AYTm çevrem yüzünden ve kendi ihmalkarliğım yüzünden 40-50 civarı diyebilirim. Konu eksiklerimi kapattıkça güzel anlamda artış gösteriyor ancak bu süreci hızlandırmam konusunda önerileriniz varsa memnun olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı