YKS için zaman yeterli mi?

alimehmet90

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar hayırlı günler. Şu an TYT netim 45 AYT netim 15-20 ve sınava 5 ay kaldı. Hedefim EA 60-70k gibi bir sıralama yapabilmek. Çalışma planım mart başı veya ortasına kadar AYT sözeli bitirip geri kalan 2 buçuk 3 ayda full TYT-AYT mat kasmak 15 TYT mat 12-13 AYT mat yeter bana. Şu an AYT sözelde edebiyatın yarısı bitti, coğrafya ve tarihe başlamadım yarın başlayacağım. 1 veya 1 buçuk ayda hepsini bitirmeye çalışacağım. Sonra da tamamen AYT sözel tekrar ve denemeleri geri kalan zamanlarda da matematik çalışacağım. 5 ayda bu netlerden 60-70k netlerine ulaşmam çok mu zor? Söylediğim çalışma planı doğru mu? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hazır ara tatildeyken TYT'yi bayağı yükseletebilirsiniz ama eğer ara tatilde başlamazsanız yetişmesi zor.

Günlük 10 saat altına inmezsen anca gerisi kurtarmaz açıkçası( 7 8 saat seni kurtazmaz) ve birazda anlama kapasitene bağlı ne kadar hızla yükseliyor ben 27 28 gün önce başladım 10 saat altına düşmemeye çalışıyorum 44-45 idi netlerim şuan 65-70 e çıktım kısa sürede ve sınava kadar 80-90 civarı olurum diye düşünüyorum umarım hedefine ulaşırsın 60-70 k ne tercih edeceksin ki onuda merak ettim iyi çalışmalar

60-70k olmak zorunda değil 80-100k falan da olur. Yüzde elli burs hukuk veya istanbul/ankara işletme belki de pek iyi olmayan bir üniversite de psikoloji bilmiyorum ama hukuk ilk tercih.

Fen ve sosyali her türlü halledersiniz ama mat ve Türkçe biraz size bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…