YKS için zaman yeterli mi?

alimehmet90

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar hayırlı günler. Şu an TYT netim 45 AYT netim 15-20 ve sınava 5 ay kaldı. Hedefim EA 60-70k gibi bir sıralama yapabilmek. Çalışma planım mart başı veya ortasına kadar AYT sözeli bitirip geri kalan 2 buçuk 3 ayda full TYT-AYT mat kasmak 15 TYT mat 12-13 AYT mat yeter bana. Şu an AYT sözelde edebiyatın yarısı bitti, coğrafya ve tarihe başlamadım yarın başlayacağım. 1 veya 1 buçuk ayda hepsini bitirmeye çalışacağım. Sonra da tamamen AYT sözel tekrar ve denemeleri geri kalan zamanlarda da matematik çalışacağım. 5 ayda bu netlerden 60-70k netlerine ulaşmam çok mu zor? Söylediğim çalışma planı doğru mu? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hazır ara tatildeyken TYT'yi bayağı yükseletebilirsiniz ama eğer ara tatilde başlamazsanız yetişmesi zor.

Günlük 10 saat altına inmezsen anca gerisi kurtarmaz açıkçası( 7 8 saat seni kurtazmaz) ve birazda anlama kapasitene bağlı ne kadar hızla yükseliyor ben 27 28 gün önce başladım 10 saat altına düşmemeye çalışıyorum 44-45 idi netlerim şuan 65-70 e çıktım kısa sürede ve sınava kadar 80-90 civarı olurum diye düşünüyorum umarım hedefine ulaşırsın 60-70 k ne tercih edeceksin ki onuda merak ettim iyi çalışmalar 🧚

Günlük 10 saat altına inmezsen anca gerisi kurtarmaz açıkçası( 7 8 saat seni kurtazmaz) ve biraz da anlama kapasitene bağlı ne kadar hızla yükseliyor ben 27 28 gün önce başladım 10 saat altına düşmemeye çalışıyorum 44-45 idi netlerim şu an 65-70'e çıktım kısa sürede ve sınava kadar 80-90 civarı olurum diye düşünüyorum umarım hedefine ulaşırsın 60-70 k ne tercih edeceksin ki onu da merak ettim iyi çalışmalar.

60-70k olmak zorunda değil 80-100k falan da olur. Yüzde elli burs hukuk veya istanbul/ankara işletme belki de pek iyi olmayan bir üniversite de psikoloji bilmiyorum ama hukuk ilk tercih.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı