Eksik bir bakış açısı olsa da doğru. Çoklu Zeka Kuramını bir incele.
Almanya'da zaten öyle adam bulman Türkiye'deki kadar kolay mı sanıyorsun? Zeka geriliği örnek sadece anlama potansiyeli ile ilgili. Zaten sınavı kazanmada zekanın bir etken olduğunu söyledim her şey olduğunu söylemedim. Zeki adam her zaman birkaç adım önde olur. Zekası bir tik daha asagida olanın onu yakalaması için daha fazla çalışması gerek bütün mevzu bu.
Eksik bir bakış açısı olsa da doğru. Çoklu zeka kuramını bir incele.
Benim güldüğüm saçma argümanların, saldırıların ve "zeka kitabı okumama gerek yok" yazın. Hem de bende zaten DEHB var, istesem de takviyesiz halde normal bir insan kadar odaklanamam .Seyidfalan gercekten yazdiklarima gülüyorsan hayatinda hic verimli ve odaklanmis calismamissindir. Cidden 20 dakika siyah noktaya odaklanmayi denesene ne kadar durabileceksin öyle?
Saldiri ne alaka ve sacma argüman da yasayan bir insan yani . Ya gercekten anlamiyorum siziBenim güldüğüm saçma argümanların, saldırıların ve "zeka kitabı okumama gerek yok" yazın. Hem de bende zaten DEHB var, istesem de takviyesiz halde normal bir insan kadar odaklanamam .![]()
------------------------------------------------Çok film izlemişsin.
-------------------------------------------------Bu odakla alakalıdır. Zeka ile alakası yok bildiğin.
Bu odakla alakalidir. Zeka ile alakasi bile yok dedigin.
İngilizce karakter kullanmakta bir problem bulunmuyor. "Çalışmak" yerine "calismak" da yazılabiliyor. Keza sadece etiket de atabilirsiniz.Artı olarak lütfen düzgün yaz, düzenlemek için zaman harcamak yoruyor.
Bahsettiğim şey kitap değil kuram. Senin için enteresan olan şeyin neden makineler olduğunu açıklayan kuram. Eğitim Bilimi senin yolunu çizer. Yaş aralığının 12-16 aralığında olduğunu düşünüyorum.Benim zeka ile kitaplar okumaya ihtiyacım yok. Bana enteresan gelen makinelerdir. Genelde onlari incelerim. Ben size sadece okul arkadaslarimdan örnek vermeye calistim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.