YKS ile yeniden üniversiteye yerleşince tecil süresi devam eder mi?

HooDue

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2020
Mesajlar
1.932
Makaleler
1
Çözümler
11
2 yıl sonra şutlanıyorsun diye biliyorum.
Ben de öyle biliyorum hocam. Bir şey daha soracağım. Hocam ben 4 yıllık yazdım ve 4 yıl tecilim sisteme düştü. Sorum şu bu sene tekrar YKS'ye girsem ve 4 yıllık hazırlık bölümü olmayan bir bölüm versem tecil devam eder mi? Veya hocam bölüm değiştirebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle biliyorum hocam. Bir şey daha soracağım. Hocam ben 4 yıllık yazdım ve 4 yıl tecilim sisteme düştü. Sorum şu bu sene tekrar YKS'ye girsem ve 4 yıllık hazırlık bölümü olmayan bir bölüm versem tecil devam eder mi? Veya hocam bölüm değiştirebilir miyim?

Tekrar girersen kaydını sildirip yeni üniversiteye girersin.
 
Yararlanırsın bir okulda kayıdın olduğu sürece zaten okul otomatik olarak senin tecil işlemlerini yapıyor.
Hocam teşekkürler. Demek istediğim tekrar yazayım. Şimdi 4 yıllık kamu yönetimi sayeside 4 yıllık tecil hakkım var ya lisans okuyorum diye. Ben bu kaydı sildirip başka bir 4 yıllık okursam hala 4 yıllık tecil hakkımı kaybetmem değil mi?
 
Sildirirseniz gider nasıl yani anlamadım?
Hocam ben şimdi kamu yönetimi 4 yıllık okuyorum. Bu bölümden kaydımı sildirip başka bir 4 yıllık bölüme geçersem yks ye girip o zaman tecil hakkımı kaybetmiş olurum değil mi yani bunu yaparsam? Yatay geçiş yapsam sıkıntı olmuyor galiba öyle biliyorum bilginiz var mı?
 

Geri
Yukarı