YKS ilk 160 bin yapılabilir mi?

hayribalaban

Femtopat
Merhaba, ben 11. Sınıfa gidiyorum. Bugüne kadar yazılılar dışında ders çalışmış bir insan değilim. Yazılı günü 10 saat çalışıp bırakıyordum. Bu nedenle OBPem de çok kötü gelmeyecek beni düşürecek kadar. Şimdi kolları sıvadım ve YKSye hazırlanmaya karar verdim temel atmak için Mert Hoca Zero matematik kampıyla başladım, sonrasında TYT matematik kampına geçeceğim. İlk 12 konu bitince de AYT matematiğe başlayıp beraber götüreceğim. Türkçe ve sosyalim nispeten iyi ancak matematik ve fende sıkıntı çekiyorum. Alanım eşit ağırlık 12nin başında sayısala geçeceğim kararım değişti. Şimdiden sayısal çalışmaya başlıyorum. TYTde toplam 40-50 net arası yapıyorum onun da nerdeyse hepsi Türkçe ve sosyal. AYT ise nerdeyse sıfır. YKS 2026'ya kadar sayisaldan 160 bin sıralama yapabilir miyim? Maximum 180 bin olsun. Günlük düzenli çalışırsam mümkün mü yoksa sayısal için çok mu geç kaldım yani boş bir hayal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben 11. sınıfa gidiyorum. Bugüne kadar yazılılar dışında ders çalışmış bir insan değilim. Yazılı günü 10 saat çalışıp bırakıyordum. Bu nedenle obpem de çok kötü gelmeyecek beni düşürecek kadar. Şimdi kolları sıvadım ve YKS'ye hazırlanmaya karar verdim temel atmak için mert hoca Zero matematik kampıyla başladım, sonrasında TYT matematik kampına geçeceğim. İlk 12 konu bitince de AYT matematiğe başlayıp beraber götüreceğim. Türkçe ve sosyalim nispeten iyi ancak matematik ve fende sıkıntı çekiyorum. Alanım eşit ağırlık 12'nin başında sayısala geçeceğim kararım değişti. Şimdiden sayısal çalışmaya başlıyorum. TYT'de toplam 40-50 net arası yapıyorum onun da neredeyse hepsi Türkçe ve sosyal. AYT ise neredeyse sıfır. YKS 2026'ya kadar sayisaldan 160 bin sıralama yapabilir miyim? Maximum 180 bin olsun. Günlük düzenli çalışırsam mümkün mü yoksa sayısal için çok mu geç kaldım yani boş bir hayal mi?

Daha iyisi bile yapılır(adam gibi çalışırsan).

Daha çok zamanın var çok rahat yaparsın fakat zamanım var diyipte boş geçmek olmaz tabi önerim bu yıl 11'i tamamiyle bitirmen çünkü seneye konular birikir sıkıntı çıkarabilir. TYT'yide yazın halledebilirsin şahsen bana daha mantıklı geliyor. 160-200 arası sıralama zor değil şimdiden düzenli ve hırslı çalışmaya başlasan 80 90 bin kadar yapabilirsin bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı