YKS ilk 40000 zor mu?

Hocam çekmediğiniz dert kalmamış ve çok pişmansınız anlatışınızdan belli ancak hayat cidden sınavlardan ibaret falan değil. Okurken çok fena içim sıkıldı bu duruma lütfen canınızı sıkmayın. Bir de sınavlar falan da geçti ne yaptınız nereye yerleştiniz? Hayat nasıl devam ediyor? Bütün iyi dileklerim sizinle.

Daha 4 senen var. Bu kadar istekliysen ve yeterince çabalarsan 10.000 de girersin.
Bu olay istekle olmuyor işte. İstekle çalışmaya başlayıp 3 gün sonra sıkılıp bırakanlar çok oluyor. Ders çalışma disiplin meselesi çünkü zevkli bir aktivite değil en başta. Yani istek sizi 3 gün götürür belki en fazla 1 hafta götürür sonra sizi götürmez. Tabii bazı kişilere zevkli gelebiliyor bu konuya girmeyeceğim fakat çoğunluk ders çalışmayı sıkıcı buluyor.

İnternette özel ile devlet mezununun farkı olmadığı yazıyor.
Tıpta Üniversite Farkı | Mezun Olduğunuz Tıp Fakültesi Önemli Mi?
Ben cerrahpaşa tıptan mezunum. kimin nereden mezun olduğunun sağlık sistemi açısından bir farkı olduğunu görmedim. Ama eğitim farkı illaki olur.

Tıp inşaat gibi değil. Hata yaparsan malpraktisi yersin. Ülkede bina çöker. Ama müteahhite hesap soran olmaz. Ben ilaç reçete ederim. En ufak hatamda başımın etini yerler. Sağlık önemli derler.

Kardeşim, insanlar bina altında kalıyor. Sağlıkları etkilenmiyor mu?

Kimse bana hesap sormasın demiyorum. Doktorluk diğer mesleklerden farklı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…