YKS ilk bin ne kadar zor?

ykssayar

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, mezunum. Geçen sene çalışmadım, sayısaldım ama EA geçtim bu sene. Geçen sene hiç ders görmeden EA'da 240k yaptım bu sene daha denemeye girmedim, aldım, yarın çözeceğim. İlk 12 bitmek üzere TYT fene başladım götürüyorum, paragraf düzenli çözüyorum günde 5 saatleri görüyorum. Hedefimi ilk bin koydum ODTÜ iktisat istiyorum, 240 binden ilk bine çekebilir miyim veya çalışırken nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?

up

Merhaba, mezunum. Geçen sene çalışmadım, sayısaldım ama EA geçtim bu sene. Geçen sene hiç ders görmeden EA'da 240k yaptım bu sene daha denemeye girmedim, aldım, yarın çözeceğim. İlk 12 bitmek üzere TYT fene başladım götürüyorum, paragraf düzenli çözüyorum günde 5 saatleri görüyorum. Hedefimi ilk bin koydum ODTÜ iktisat istiyorum, 240 binden ilk bine çekebilir miyim veya çalışırken nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?

Up.

Hocam ben kendimden örenk vereyim ilk sene 400 bin yapmıştım mezuna kalıp 150k yaptım ve üniversite tercihi verdim aynı sizin gibi hiç çalışmamıştım ilk 1000 istiyorsanız yapmanız gereken günde en az 10 12 saat verimli çalışmak olacaktır haftada bir gün gene vakit ayırın ama telefon oyun gibi şeylere bence hiç bakmayın 1 sene tabiri caizse hayatsız mağara adamı olun ben bunların çok azını yaptım ama gene de 250bin sıralama öne çektim tabii sayısalda yaptım ben biraz daha zor oldu ama siz hem eşit ağırlık olduğunuz için yapmanız çok daha kolay matematik yapın gerisi geliyor.

Derece dediğimiz sıralamalar sınav anı, şans ve doğru çalışmayla olur. Benim sınıfımdakiler sadece test çözerek bir yerleri kazanabileceğini düşünen kişilerden oluşuyor. Haliyle çoğu daha 70 neti göremiyor. Günde 5 saat açıkçası az ilk bin isteyen biri için. Ben say 30k istiyorum. Ona rağmen tüm günüm çalışmakla geçiyor. Günde en fazla 1 saat falandır kendime ayırdığım zaman. Yani kısacası çok fazla nasıl gireceğinizi düşünmektense çok fazla çalışın daha çok yararı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı