YKS kaynak önerisi

Pete Castiglione

Hectopat
Merhabalar iyi forumlar. Ben YKS ye hazırlanan bir sayısal öğrencisiyim ve kaynak alacağım ama tam olarak emin olamadım. Sıfır bir öğrenci değilim TYT netlerim 80 civarı ortalama. Bu yaz TYT adına 345 yayınları Fizik, kimya, biyoloji bitirdim Rehber matematik ile de 49 günde kitabını bitirdim. TYT mat adına 345 yayınları ile devam etmeyi düşünüyorum. TYT fen adına birer kaynaktan daha temizlemek istiyorum sonra denemelerle devam edeceğim. AYT sayısal adına da birer kaynak almak istiyorum şimdilik ama sıfır olmadığım için orta seviye kaynak alacağım. Hangi kaynakları alacağımdan emin değilim.
AYT mat : Bilgi sarmal
AYT Fizik : Bilgi sarmal
AYT kimya : Bilgi sarmal
AYT Biyoloji : Palme
TYT Biyoloji : Palme
TYT Kimya : Aydın
TYT Fizik : 3D yayınları
Şeklinde düşünüyorum sizce iyi mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT matematik için orijinali şiddetle öneririm.
AYT kimya için orbitale bakabilirsin.
AYT biyoloji biyotek miydi öyle bir yayın vardı o biyoloji için iyi.

345 kaynağını oldum olası sevemedim nedense fiyatları saçma derecede uçuk 1 günde 100 TL indirim zam yapıp duruyolar tek işleri para.

AYT matematik için orijinali şiddetle öneririm.
AYT kimya için orbitale bakabilirsin.
AYT biyoloji biyotek miydi öyle bir yayın vardı o biyoloji için iyi.

345 kaynağını oldum olası sevemedim nedense fiyatları saçma derecede uçuk 1 günde 100 TL indirim zam yapıp duruyolar tek işleri para.

Başlangıç için uçuk kaçmaz mı orijinal temelim zayıf değil derken 11.sınıfta çalıştım yani sıfırdan aktif serisi gibi bir kitap istemiyorum anlamında demiştim diğerlerine bakacağım. Eyvallah.

AYT Mat, Fizik ve Kimya için bilgi sarmal gibi bir hataya düşme. Hele ki matematiği hiç güzel değil. AYT kimya'da orbital ve aydın çözebilirsin. AYT Fizik için 3D ve MF Kazanım güzel, başka kaynaklara da bakabilirsin. AYT Matematik için Karekök (sıfır olan değil), 3D ve Orijinal öneririm. Matematikte söylediğim sırayla gitmen daha doğru olur. Ve TYT'de 80 nette isen tyt mat için 345 çözme, zaman kaybı olur. 3D al, 1 ayda temizlersin zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı