YKS koçluğu için yapay zeka kullanılır mı?

utnyy

Hectopat
Şu an 11. sınıfım matematik için temel anlamda eksikliğim vardı. İlk 12 konuyu çalışıyorum şu an. Planlama analiz konusunda bir şeyler yapabileceğimi düşünmüyorum. Yol gösterici olması lazım. Kendi açımdan koçluk sistemi kullandıkça planlama analiz ve şeylerin nasıl yapıldığı dair aklımda fikir oluştukça ileride gerek de kalmayabilir. Araştırdım biraz bu ikisi kafama yattı kullanan arkadaşlar tecrübelerini iletirse ve fikir verecek olan olursa sevinirim. Kopilot veya aktif zeka koçluk almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yapay zeka insan gibi düşünemiyor. 2+2 = 4 diyebiliyor sadece temel olarak. Seni bu koşullardan anlayan başka bir deneyim sahibi insanın yönlendirmesi daha mantıklı çünkü yapay zeka sadece orada promt olarak yazdığın şeyleri biliyor ama insanlar seni birebir görüyorlar ve durumunu analiz ediyorlar.

Yapay zeka insan gibi düşünemiyor. 2+2 = 4 diyebiliyor sadece temel olarak. Seni bu koşullardan anlayan başka bir deneyim sahibi insanın yönlendirmesi daha mantıklı çünkü yapay zeka sadece orada promt olarak yazdığın şeyleri biliyor ama insanlar seni birebir görüyorlar ve durumunu analiz ediyorlar.

Aktif zeka veya kopilot hangisini önerirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı