YKS koçluk tavsiyesi

ahmettt193

Decapat
Daha fazla  
Instagram'da görüyorum bir sürü koç var ama hangileri parasını hak eden bir koçluk yapıyor bilmiyorum. Tavsiye var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da görüyorum bir sürü koç var ama hangileri parasını hak eden bir koçluk yapıyor bilmiyorum. Tavsiye var mıdır?

Nerede çokluk orada b*kluk var derler. O yüzden Instagram'da gördüğün çoğu koç işlevsiz hocam.

Hocam internetten daha çok fiziksel yani birebir göz teması kurabildiğin koçları öneririm. Bu okuldaki hocan bile olabilir, internette birkaç tane gördüm adam hem koçluk yapıyor hem coğrafyadan çıkacak soruları anlatıyor hem edebiyat sorularını anlatıyor hem de matematikten çıkması muhtemel konuları söylüyor. İllaha internetten düşünüyorsan, Baykuş Mentörlük iyi diye duymuştum ama deneyimlemedim.

Hocam selamlar, kendimi tavsiye edeyim. 2 yıldır birçok öğrenciyle çalıştım, imkanlara bağlı olarak yüz yüze ya da online çalışıyoruz, burada ne kadar anlatsam bir farkı olmayacak o yüzden gel bir konuşup tanışalım derim. Düşünürsen buradaki kullanıcı adımla aynı ada sahip ig hesabımdan ya da erencyy@outlook.com dan bana ulaşabilirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı