YKS konuları şu andan itibaren yetişir mi?

Denizz42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları;

2025 YKS için desteğe ihtiyacım var netlerim istediğim düzeye gelmedi ve bu sınava 2.girişim olacak geçen sene söylememe gerek yok rezalet yazın da çalışmadım orta öğretim KPSS'ye hazırlandım 3 ay kadar çalıştım 65 puan aldım. Çalışmaya ekim ayında 3-4 saat çalışmayla başladım. Aksaklıklar oldu bazı Doping Hafıza sayısal paketi aldım kasım'dan itibaren kullanmaya başladım 6-7 saat günlük program oluşturdum AYT'ye hazırlanmaya doğru düzgün başlamadım şu anda TYT-55 net AYT-20 netim son denemem 3 gün önce çözdüm.

TYT-
Türkçe-25 net.
Matematik-15 net.
Sosyal-10 net.
Fen-5 net.

AYT-
Matematik-10 net.
FEN-10 net.

Ek olarak:
•Tarih çözemiyorum 1-2 net yeter.
•Kimyam hiç iyi değil TYT 3-4, AYT 5,6 net yeter.

•Geometri yeni başladım hakim olduğum kısımlar var M, Z, u kuralları olsun özel üçgenler olsun.
( 3, 4, 5), (5, 12, 13), (7, 24, 25)veya (45, 45, 90),(30, 30, 120),(30, 60, 90)h² = pk ya da a² = b²+c²
(Papyon kuralı olsun),(muhteşem 3'lü olsun)

Konya'nın seydişehir ilçesinde yaşıyorum. Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum.
Bölgeme yakın olan.
Konya Selçuklu üniversitesi.
Tercihim olur.

Sıralama olarak ne olur ne gider bilemem ama 100K-150k yeterli olur sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesi mezunu musunuz? Eğer öyleyse MTOK bölümüne girebilirsiniz

Anadolu İmam Hatip lisesi mezunuyum

TYT matematiği bir an önce bitirip hızlıca AYT geçmeye bakın. Fen derslerinde acele etmeyin, fen için yeteri kadar zaman var. Yetişmemesi için bir sebep yok.

Peki en kısa sürede bitirmeye çalışacağım ek olarak başka bir şey var mı?

Günlük çalışma rutini mesela düzenli olarak çalışmada problem yaşıyorum mola verdikten sonra tekrar başlamak zor geliyor
Bu iradenizle alakalı bir problem. Benim naçizane tavsiyem bu süreçte sosyal medya ve oyunları bırakmanız yönünde olacaktır. Bu 2 etken odak sürenizi fazlasıyla düşürüyor ve bu sayede derse odaklanamıyorsunuz.
Dersi sanki bir zorunlulukmuş gibi değilde hobiymiş gibi görmeye çalışmaktan başka çare yok.

Bu iradenizle alakalı bir problem. Benim naçizane tavsiyem bu süreçte sosyal medya ve oyunları bırakmanız yönünde olacaktır. Bu 2 etken odak sürenizi fazlasıyla düşürüyor ve bu sayede derse odaklanamıyorsunuz.
Dersi sanki bir zorunlulukmuş gibi değil de hobiymiş gibi görmeye çalışmaktan başka çare yok.

Deneyeceğim teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı