YKS kursum başlıyor

Makaleler
49
YKS kursu Eylül'de başlayacak. Ben şu anda "Rehber Matematik 49 Günde TYT Kampı 2023." izleyeceğim. Sınava hiç girmedim. Sağlık problemin dolay çok ders çalışamadım. Neler yapabilirim?

Üstte yazdığım Rehber Matematik serisini izleyeceğim.

Bunca zamandır ders görmedim. Bari 1 ay ders çalışıp; ders çalışma alışkanlığı kazanmak istiyorum.

İlk başlayan kişi olarak nasıl bir sıralama gelir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

YKS kursu eylül'de başlayacak. Ben şu anda "Rehber Matematik 49 Günde TYT Kampı 2023." izleyeceğim. Sınava hiç girmedim. Sağlık problemin dolay çok ders çalışamadım. Neler yapabilirim?

Bunca zamandır ders görmedim. Bari 1 ay ders çalışıp; ders çalışma alışkanlığı kazanmak istiyorum.

Hocam (bence) üniversiteye sosyal bir kazanım ve arkadaş çevresi olarak gidin, iş bulmak veya iş öğrenmek için gidiyorsanız hüsrana uğrarsınız, çünkü artık klişe bir laf olacak ama herkes üniversite mezunu ve işverenler artık mezunluğa değil yeteneğe bakıyor, adam diyor seni neden işe alalım, üniversite mezunuyum diyince işverende e herkes üniversite mezunu senin diğerlerinden ayıran bir şeyin yok mu diyor e yok deyince iş bulamıyorsun, yani dediğim eğer doktor, polis gibi devlet şeyi harici bir şey okuyorsanız o zaman yerine kendinizi geliştirin, kolay gelsin iyi çalışmalar

işverenler artık mezunluğa değil yeteneğe bakıyor,
Matematik mühendisi veya Endüstri mühendisini işe alacaksın herhangi bir adamı işe alabilir misin?

Bunları diyen kişiler genelde sınavda başarılı olamamış veya kötü bölüm/üniversitelerden mezun olmuş kişiler.

Dediğin şey ancak yazılım alanında belki mümkün olur.

Söylersiniz MEB bundan sonra alanının mezunlarını değil yetenekli kişileri işe alır!

YKS kursu Eylül'de başlayacak. Ben şu anda "Rehber Matematik 49 Günde TYT Kampı 2023." izleyeceğim. Sınava hiç girmedim. Sağlık problemin dolay çok ders çalışamadım. Neler yapabilirim?

Dostum üstteki mesajı dikkate alma, kaçıncı sınıfsın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı