YKS matematik kolay kaynak zaman kaybı mı?

Apo25

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben matematik için konuyu öğrenip aktif çözüp sonra Bilgi Sarmal çözüp sonra da orijinal çözmeyi düşünüyorum. 450 küsur günüm var. Sizce doğru mu?

Şimdi ben matematik için konuyu öğrenip aktif çözüp sonra Bilgi Sarmal çözüp sonra da orijinal çözmeyi düşünüyorum. 450 küsur günüm var. Sizce doğru mu?

Gayet mantıklı.
Aktif ile işlem yeteneğini geliştiriyorsun, bunlar olmadan zaten konuları anlayamazsın.
Temeli oturtunca da zaten soru çözdükçe ve deneme çözdükçe yavaş yavaş netlerinde artar.

Kanka bence YouTube'dan iyi bir matematik kampı bitirip direkt orta seviye kaynakla başlasan çok daha mantıklı. Matematikte gerçekten sıfırsan kesirlerde üslü sayılarda karekökte bile zorlanıyorsan evet kolay kaynak düşünülebilir ama az da olsa bir temelin varsa kolay çözmek bence zaman kaybı.

Bence acil ilaç - 345 - orijinal şeklinde ilerleyin. Onun dışında gayet mantıklı hatta kolay kaynaklarda zaman kaybetmek diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı