YKS mezuna kalmak

hln4sx

Femtopat
Daha fazla  
Ben mezuna kalmak istiyorum sıralamam pek iyi gelmedi bu sene ama ailem tercih vermemden yana sizce bu sene mezuna kalmali miyim?
Sıralamam 350k.

Eğer hedefine ulaşamadıysan, bu seneyi de "ben iradeliyim, kesin daha çok çalışıp sıralama yükseltirim" şeklinde kararlılıkla geçireceksen kalınır bence.

Kararlıysan, hiç tereddüt etme. Hakkını vereceksen 1-2 senenin lafı olmaz ancak önümüzdeki senenin öğrenci yoğunluğu bakımından bu seneden daha yoğun olacağını hiçbir zaman unutma. 2002,2003,2004,2005 (bi kaç tane 2001 bile tanıyorum sınava hazırlanan) hepsi yığıldı yks2023'e... Önümüzdeki sene de sınavı kolay yaparlarsa bu senekinden çok daha büyük bir yığılma olacaktır.

Ben mezuna kalmak istiyorum sıralamam pek iyi gelmedi bu sene ama ailem tercih vermemden yana sizce bu sene mezuna kalmali miyim?
Sıralamam 350k.

İstediğiniz bölüm tutmadıysa seneye daha iyisini yapabilirim diyorsanız mezuna kalın. Ama her sene katılan kişi sayısı artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…