YKS nasıl geçti?

@429905 o malum soruyu sorayım. Sınav nasıl geçti?

Hocam Türkçede bayıldım ben sınav kötü geçti benim için Türkçe tüm zamanımı çaldı matematikten göremediğim soruların hepsi çok basitti. Verilen 30 dakika ek sürenin hiçbir mantığı yok tamamen paragrafları zorlaştırmak amacıyla yapılmış 2020TYT ayarında matematik vardı(görebilseydim dereceliktim) fen klasik, sosyalde paragraflar uğraştırıcıydı felsefe özellikle.

Türkçeyi 75 dakikada yaptım ve güzel geçti. Sosyali kolay buldum. Matematiğe geniş bir zamanım olmasına rağmen yetiştiremedim. +30 dakika ile rehavete kapıldım sanırım. Fenden iyi kötü birkaç soruyu işaretleyebildim. Sandığımdan kolaydı ama yapabileceğimin en iyisini yapamadığımı düşünüyorum.

Hocam Türkçede bayıldım ben sınav kötü geçti benim için Türkçe tüm zamanımı çaldı matematikten göremediğim soruların hepsi çok basitti. Verilen 30 dakika ek sürenin hiçbir mantığı yok tamamen paragrafları zorlaştırmak amacıyla yapılmış 2020TYT ayarında matematik vardı(görebilseydim dereceliktim) fen klasik, sosyalde paragraflar uğraştırıcıydı felsefe özellikle.

Aşırı kötü geçmediği sürece sorun yok. Bende pek iyi geçmedi diye düşünmüştüm. 2019 YKS TYT sonrası için benim için iyi sonuç gelmişti. Şimdilik boş verip kafa dağıtıp AYT'ye girecekseniz yarın ki sınava odaklanın.

Türkçe istemediğim fakat beklediğim gibi uzundu, matematik güzeldi, sosyal ve fen beklediğimden kötü geçti. Bazı ufak detayları unuttuğumdan biraz sıkıntı yaşadım. Sonuçlar gelince göreceğiz. İşlem hatası şu an en çok korktuğum şey. Film izleme sorusunda 4 çözüm yaptım, son beş dakikada işlem hatası yaptığımı fark ettim. Umarım başka hatalarım yoktur. Yoksa 90 üstü bir net bekliyorum.

Kolay olması aslında bir şeyi değiştirmiyor. Bu kez herkes yapıyor.

İnşallah iyi bir bölüm okuyup, Erasmus ile yurt dışı deneyimi kazanıp göç edersiniz...

Türkçeyi 75 dakikada yaptım ve güzel geçti.

Türkçe istemediğim fakat beklediğim gibi uzundu.

Hep Türkçe başlayıp denemeleri yapıyordum çok zor soruları da çözdüm ama bu sorular bir farklıydı paragrafı anlıyorum hatta okurken cevabını bile düşünüyorum ama şıklara geldiğimde hiçbir şey balıkçı sorusunu çok merak ediyorum boş bıraktım kaç kere okumama rağmen birkaç soruda 3 şık arasında kaldım. 1 saatten fazla sürdü benim Türkçem çok vakit kaybettiğimi fark edip aralarda matematik ve fene kaydım çok panik yaptım son 1 saat kaldığını görünce de yarısını okuyup yapamadığım sorulara baktım optik çok dolu dolu durmuyordu ama sayısal kısım cevaplarımdan eminim yanlışım yok sözel sorularda bir an ana dilimi unuttuğumu düşündüm.

Aşırı kötü geçmediği sürece sorun yok. Bende pek iyi geçmedi diye düşünmüştüm. 2019 YKS TYT sonrası için benim için iyi sonuç gelmişti. Şimdilik boş verip kafa dağıtıp AYT'ye girecekseniz yarın ki sınava odaklanın.

Hocam yarın da aynı şekilde çalıştığım hakim olduğum yerlerden aşırı zor sorular gelirse benim için kötü olur paragraftan en kötü 2 yanlış yaparım dedim 5 6 tane boşum var AYT matematikten çok bir beklentim yok zaten 15 civarı düşünüyorum fen kısmındada 8 9 normalde kurtarıyordu beni ama bu TYT rezaletinden sonra pek ümitli değilim istediğim puanların olacağına. En kötü denemem bile bundan iyi gelmişti. Sıralama konusunda hiçbir şey demiyorum 200k beklerken şu an 500k üstü gelirde bir üniversiteye yerleşir miyim diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı