öncelikle sakin oluyorsun banada aynısı oldu 1 hafta moral bozmamak adına denemeye girmiyosun kimyadan sinan ihtiyaroğlunun tek video tekrarlarından konu tekrarı yapıp hızlıca test kitabı bitiriyosun zaten tak tak çözülüyo biyolojiden özet yaz ama kendin yaz çünkğ yazarkende akla giriyo zaten ve atıyorum 2 konuyu bugun yazdın akşama tekrarla sonra yarın sabah diğer konuya geçmeden gene tekrarla öyle geç sonra akşamınq 3 konuyu tekrarla tekrardan sonrada gene test unutma zaten akıla giriyo hemen çözülüyo fizikde altuğ hocanın 5 saatlik bi full tekrar var bir kaç konu izle sonra test sınra tekrar izle böyle devam et branş kimya biyoloji kdr önemli değil 1 haftadan sonrada başlarsın 12nin ezber konuları hariç unutulmuyor zaten ben 1 hafta sonunda fzikte branş çözdüm matematikde de fasikül at bol bol ben 1 ay ailevi sorunlarından dılayı salmıştım 70 e çıkcakken her şeyi unutmuştum 1 hafta çalıştım da yükseldi ama adam gibi çalışacan böyle boşluk yok en önemliside sakin ol gerekirse meditasyon yap stres adamı yer bitirir bak