YKS öğrencisi için tablet önerisi

Kalem kullanmıyorum ben, eğer çizim için alacaksanız kalem şart. Abartmayacağım dün akşam 23:30 civarı aldım %100 şarj ile sabaha karşı 6 ya kadar film izledim, 6 dan 8 e kadar Wild Rift oynadım ve şarj %62 idi. Şarj konusunda da üzmez yani.

Amazon'da 500-600 TL'ye muadil model satiyorlar yazma performansi iyi deniyor.

Hocam kalem için interneti bir tarayın. Yorumları en düzgün olan ve fiyatı sizin için makul olan muadili alırsınız.

Hocam kalem için interneti bir tarayın. Yorumları en düzgün olan ve fiyatı sizin için makul olan muadili alırsınız.
Hocam ders çalışacağım için beklentim çok yüksek değil rahat yazılabilsin bir de avuç içi engellemesi olursa yeterli olur, sizin bildiğiniz yada kullandığınız bir muadil var mıdır?

Hocam ders çalışacağım için beklentim çok yüksek değil rahat yazılabilsin bir de avuç içi engellemesi olursa yeterli olur, sizin bildiğiniz yada kullandığınız bir muadil var mıdır?
Hocam açık konuşacak olursam ben Apple Pencil kullanmama rağmen hissiyatını beğenmiyorum. Samsung'un kaleminin daha yumuşak ve rahat bir yazım hissiyatı var, tam tersi olarak da Apple Pencil çizimlerde çok daha rahat. Samsung'un kalemi nasıl ki bir kurşun ya da tükenmez kalem kağıda tutunuyorsa ekrana öyle tutunuyor. Apple Pencil daha çok pilot kalem gibi. Yazı yazarken beni memnun etmedi, çok hissiz geldi. Bu hissiyatı anlamak için denemek gerek bence, teknoloji marketlerinde bulabilirseniz iki kalemi de kullanmakta fayda var. Apple Pencil'in daha tak tuk eden bir yapısı var tablet üzerinde. Hatta ilk zamanlarda tabletin ekranını çiziyor mu acaba diye bayağı bir takıntı yapmıştım kendime. Bunun için de Paperlike isminde jelatinler çıkarmışlar ve bu rahatsız edici hissi ortadan kaldırdığı söyleniyor, ben hiç denemedim ama denemeye değer. Muadillerini de hiç kullanmadım bu yüzden bir şey söyleyemeyeceğim.

Apple iPad Bundle iPadEgitimseti1 iPad Eğitim Seti 1 bu ürünü almayı düşünüyorum arkadaşlar. İpad 9 + apple pencil. Öğrenci indirimiyle birlikte bu fiyata geliyor. Bu fiyata almak mantıklı mı, bu site güvenilir mi ve bir de bu ikisi beni 4-5 yıl rahatça götürür mü? Sadece ders çalışmak ve film izlemek için kullanacağım.

Hocam YKS öğrencisi dediğiniz için PT üzerinden önermedim. Yoksa öğrenci indirimini alma gibi bir şansınız varsa yararlanabilirsiniz. Site güvenilir fakat Macbook'larda yaptıkları gibi güzel bir indirim göremedim ben. Başka sitelerden bu seti toplayınca da 100-150 TL fazlasına geliyor sadece. Film izlerken ekranda siyahlar tam siyah gözükmeyeceğinden ötürü karanlık sahnelerde çok iyi gözükmeyebilir lakin bu fiyatta muadillerinde de çok daha iyi bir ekran yok. Bir de sunulan kasa ekran oranı tamamen çağ dışı bence artık. Onun dışında 4-5 seneyi, hatta genel kullanımda çok daha fazlasını da rahatlıkla götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…