YKS planlaması nasıl olmalı?

Scenzy

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 12. sınıfa geçmiş bir YKS25 öğrencisiyim 11'in yazına kadar hiç ders çalışmadım temelim az çok var OBP sadece son gün çalışmalarıyla 85 86 civarı.
Bu yaz TYT matta ilk 12 konu bitti problemlere geçtim ve problemleri rutinime ekledim rutinimde paragraf geometri ve problemler var. TYT Türkçeyi de bitirdim tekrar amaçlı bir kitap çözüyorum sadece. Sormak istediğim şey şu dershane fen derslerinde TYT olarak matematikte TYT AYT olarak ilerliyor matematikten yana bir sıkıntım yok ancak fene hiç bakmadığımdan az net çıkıyor kendim TYT fene bakmalı mıyım yoksa aralık ocağa kadar dershanenin TYT feni bitirmesini mi beklemeliyim? Bu süre zarfında birer TYT fen kaynağıda bitirmiş olacağım her dersten. Bir sorum daha var o da 11 tekrarı mı öncelikli olmalı TYT fen mi ve 12. sınıfla paralel 11 tekrarı yapma şansım var mı? Yoksa okul başlamadan 2 haftada mı yapmalıyım?

Hocam ilk TYT'yi aradan çıkartın. Sonra 11, 12 olacak şekilde alan konularını da halledersiniz.

Yani TYT feni dershaneden önce bitireyim diyorsunuz anladığım kadarıyla. Peki bunu uzun oynatma listeleri yerine kısa oynatma listeleriyle bitirsem atıyorum ders başı 6 net değil 4 net yaparım ama bu beni aralığa ocağa kadar idare eder eksiklerimide dershanenin dersleriyle kapatırım diyorum. Çünkü uzun oynatma listeleriyle çok uzun sürer ve beni sıkar diye düşünüyorum bir an önce TYT fenden 10 12 net alıp 11 tekrarı yapıp 12'ye odaklansam sonra zaten dediğim gibi dershanedeki TYT bittiğinde 10 12 netlerden 15'e çıkarım diye düşünüyorum fen için.

Yani TYT feni dershaneden önce bitireyim diyorsunuz anladığım kadarıyla. Peki bunu uzun oynatma listeleri yerine kısa oynatma listeleriyle bitirsem atıyorum ders başı 6 net değil 4 net yaparım ama bu beni aralığa ocağa kadar idare eder eksiklerimide dershanenin dersleriyle kapatırım diyorum. Çünkü uzun oynatma listeleriyle çok uzun sürer ve beni sıkar diye düşünüyorum bir an önce TYT fenden 10 12 net alıp 11 tekrarı yapıp 12'ye odaklansam sonra zaten dediğim gibi dershanedeki TYT bittiğinde 10 12 netlerden 15'e çıkarım diye düşünüyorum fen için.
Yani şahsen video izlemektense konu anlatımlı kaynaklar çözseniz süper olur. Mesela Aktif Yayınları bu konuda süper.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı