Dostum bende giriceğim mezunum.
Matematik: olarak sana tavsiyem 345 ve bilgi sarmal ilk 12 konuyu çözüceksin.
ardından mikroorjinal 12 li tyt mat denemesini al sanki soru bankası çözermiş gibi çöz ve ve 12 konu sonrasında ki kümeler ve fonksiyonlara çalış.
matematiğin ilacı,Bilgi sarmal,345,rasyonel,toprak,3d,apotemi denemelerinini alır çözersin
Problemler: herkes gidipte saçma bir şekilde 0 problemler kitabı alıyor gerek yok ilk olarak 345 içindeki problemleri çöz bitir sonra bilgisarmal problem çöz ardından yıldızlar yarışıyor problem denemesi filan al çöz günde 10 soru çözsen yksye kadar 6 kitap filan biter.
Geometri: eğer 0 dan başlicaksan alıyorsun 345 ve eyüp b yeni geometri kamp kitabını
ama aşırı sıfırım diyorsan antremanlarla geo 1 alıcaksın yanına eyüp b yeni geometri kampını alıp çözüceksin merak etme eyüp b 1 video açılar anlatıcak hepsi tek parça halinde var şuan
ardından 345 geo alıp bitirip zor kaynağa geçiceksin orjinal veya acil.
Fizik: 0 san git aktif fizik yanına 345 al fizik youtubede aktif fiziğin hocası çok güzel ve sıfırdan anlatıyor onu dinle bence diğerleri 0 adı temelin varmış gibi anlatıyor gibi geliordu 0 ken bana.
ve hemen ardından bilgi sarmal ve 3d fizik denemelerini alıyor çözeceksin zamanın kalırsa 345 fizik denemesini çöz düzgün çalırsan 2 yayın daha sığdırırsın.
Kimya: Kimyada anlatan çok hoca var istediğinin kampına katıl herkes benim hocamı önerir ama bana çok uzun geliyordu 20 dklık konuyu 40 dk anlatır (10dksı anıları

) ben farklı kanallardan atmıştım temeli.
Orbital,aydın arasından seç birini çöz 1 adet yeter sonra orbital ve aydının kimya denemelerini yala yut.
Biyoloji: İstediğin bir kampa katıl dr biyoloji gerek yok bence betül biyoloji fazlasıyla yeterli
palme olur biyotik olur 3d olur.
ardından biyotik denemelerini al çöz
Türkçe: İstediğin bir kamp ama 2025 için güncel olsun ve yanına bilgi sarmal soru bankası
1 kitap yeterli yetmezse ileride 1 kitap daha bakarsın
ve denemeler
bilgi sarmal,3d,345,limit,hız ve renk,
Şimdi gelelim programa
her gün 10 pragraf çözsen yeter
zaten ileride 2 günde bir tyt türkçe denemesi çözüceksin.
Eylül ve ekimi tamamen tyt ayır inte 60 günde tyt bitirme kampları dolu onlara göre program yapabilirsin.
Sana program öneremem çünkü kişiden kişiye değişir bu
ama iki günde bir en zayıf olduğun dersi mutlaka çalış aralarsa sıkıştır
Konu çalışmalarını ve en az 1 soru bankasını bitir.
Ardından kasımın 1 haftasını sadece tyt denemelerine ayır her her gün branş denemesi çözeceksin.
Sonra ayt hücüm.