YKS sayısal son 20 günde 20 AYT yapılır mı?

FurkanBerke

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. YKS'ye hazırlanıyorum, hedefim 300k yapıp mühendisliğe girmek. TYT 55-60 arasında sabit son 2 aydır fakat AYT mat + fen 8-10 net arası. Bunu 20 yapmak istiyorum. Yapabilir miyim, teşekkürler.

Hatırladığım kadarıyla o netlerle 300k civarı sıralama yapılmıyordu.

Yani yaparsın da şimdiye kadar nasıl yapamadın diye düşünüyor insan. Gayet kolay ve ulaşılabilir bir hedef. Fende garanti çıkan kolay konuları analiz et onlara çalış, matematikte de zaten soruların yarısı rahat yapılabilecek zorlukta.

Hatırladığım kadarıyla o netlerle 300k civarı sıralama yapılmıyordu.
51-21 şeklinde olsa yetiyor

Yani yaparsın da şimdiye kadar nasıl yapamadın diye düşünüyor insan. Gayet kolay ve ulaşılabilir bir hedef. Fende garanti çıkan kolay konuları analiz et onlara çalış, matematikte de zaten soruların yarısı rahat yapılabilecek zorlukta.
tyt yi yeni bitirdim o yüzden bu kalan 3-4 haftada yapabilirmiyim ortalama günde 8-9 saat çalışsam (yemek vs vs derken 5-6 saate düşer)

51-21 şeklinde olsa yetiyor

tyt yi yeni bitirdim o yüzden bu kalan 3-4 haftada yapabilirmiyim ortalama günde 8-9 saat çalışsam (yemek vs vs derken 5-6 saate düşer)
Çok rahat ama akıllıca çalışman lazım. Her konuya bakmaya kalkarsan vaktin yetmeyebilir. Her sene çıkan fix konulara çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı