YKS sayısalda 292 bin yapmak zor mu?

O OBP ile nasıl TYT'de düşük net yapabildiniz ki? Zor bir deneme mi çözdünüz?

Hocam benim OBP'm 71,5 ama TYT netim 70-80 arası Okuduğu yer de OBP de etkili.

Yaparsınız hocam. 292 bin sıralama yüksek bir sıralama değil. 10-15 AYT neti, 50-55 TYT neti yeter.

Hocam çok teşekkür ederim son olarak yaklaşık bu kalan 100 günde 11-12 saat çalışırsam günlük sayısaldan 292 bin daha yapma şanşım var mıdır hiç değilse ileride pişmam olmam fazla çalışaydım diye nedir görüşünüz

Son düzenleme:
Dediğiniz şekilde çalışabilirseniz çok daha iyi bir sıralama yapabilirsiniz.

@Genzonzi @Halil1905 @333365 hocalarım sizlere bir şey sormak istiyorum dün bir genel deneme çözdüm durumum şöyle yardımcı olur musunuz?
TYT Türkçe 25-26 net.
Sosyal 11 net geldi.
Mat 5 net
Fen 2 net.
Matematikte köklü sayılardayım (AYT matematikte logaritma kadar hatırlıyorum sadece tekrar etmem lazım unuttum ama temelini biliyorum)
TYT Türkçe + sosyalde deneme çözerek gideceğim konu eksiğim yok.
Gelelim fen kısmına TYT+AYT fende sıfırım kalan sürede TYT+AYT fen matematik ağırlık gitmeyi düşünüyorum.
Şimdi şunu soracağım dün de yaklaşık 10.5 saat çalıştım benim hedefim 45 TYT 19 AYT yaparsam istediğim sıralama gelmiş olacak sizce kalan 95 günde yapalabilir mi bana yardımcı olursanız sevinirim.

Matematik netinizi arttırmanız lazım. Millet o sıralamayı genel olarak çalışmadan yapıyor, siz de yapabilirsiniz

Matematik netinizi arttırmanız lazım. Millet o sıralamayı genel olarak çalışmadan yapıyor, siz de yapabilirsiniz

Hocam teşekkür ederim birkaç kişiyle görüştüm moralimi bozdu yok çok zor falan dediler sağ olun.

@Suarezz yahu zaten TYT'den 50 civarı yapılır. Zor değil, biraz da AYT kasın. Neden zor olsun? 3 ayda çok şey değişir. Millet çalışmadan o sıralamayı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…