İzleme bence. Çok boş bir dizi. Arkadaşlar sana önerir. Onlara bakmaya çalış.YKS senesi eşref rüya izlenir mi? ( Zaman açısından)
İzle istiyorsan ama ben anime izliyordum ve bazen sabaha kadar izlediğim oluyordu. Hedef ciddiyse dizi bağımlılığı sıkıntı yaratabilir.YKS senesi eşref rüya izlenir mi? ( Zaman açısından)
İzleyeceksen breaking bad falan izle delikanlı gibi hocam en azından harcadığın zamana değer o ne Allah aşkına.YKS senesi eşref rüya izlenir mi? ( Zaman açısından)
Selamın aleyküm tavsiye etmiyorum. Benim YKS'ye girdiğim senede Duran ve Gaddar popülerdi bir arkadaşım kendisi Duran'da ki Adem baba ve Gaddar'da ki Gaddar sanıyordu kendini. Hızlı etkileniyorsanız tavsiye etmiyorum.YKS senesi eşref rüya izlenir mi? ( Zaman açısından)
Selamünaleyküm tavsiye etmiyorum. Benim YKS'ye girdiğim senede duran ve gaddar popülerdi bir arkadaşım kendisi Duran'daki adem baba ve Gaddar'daki gaddar sanıyordu kendini. Hızlı etkileniyorsanız tavsiye etmiyorum.
Maalesef her ders en arkadan "Sen dostlarını satar mısın? Madiba" şeklinde bir ses yükseliyordu.Hocam ciddi mi?
YKS senesi eşref rüya izlenir mi? ( zaman açısından)
Çok abartılan dizi bence hocam. İyi oyuncular var ama nedensizce çok abartıldı. Vaktinizi daha iyi bir diziye ayırıp onu izleyin bence.
Hocam yani dizi izlemek zaman kaybı olur mu haftada bir? 1 bölüm 2 saat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.